Concurs de brazi „inginereşti”, pentru elevi şi studenţi

Concurs de brazi „inginereşti”, pentru elevi şi studenţi
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

 

Înscrierile pentru concursul cu premii „Brad-Engineering”, ajuns la a V-a ediție, vor avea loc în perioada 18-30 noiembrie. „Brad-Engineering”, organizat de Facultatea de Inginerie și Asociația Absolvenților Facultății de Mecanică, presupune parcurgerea a două etape: realizarea și expunerea brazilor neconvenționali şi donarea exponatelor. În competiție se pot înscrie echipe formate din patru studenți sau elevi și un cadru didactic.

Brazii trebuie să fie realizați din materiale reciclabile, bine asamblate și să nu aibă ca decorațiuni obiecte inflamabile. Vor fi premiate ideile creative, dar și soluțiile inginerești inedite. „Promovăm și premiem ingeniozitatea, inventivitatea și abilitatea de lucru în echipă”, a declarat prof. univ. dr. ing. Cătălin Fetecău, inițiatorul acestei competiții.

Pe 12 decembrie, brazii realizați vor fi expuși în holul corpului D, parter, la Facultatea de Inginerie. Pe 14 decembrie se vor alege câștigătorii. Locurile I, II și III vor fi recompensate cu premii în valoare de 400 de lei, 300 de lei, respectiv, 200 de lei. Brazii vor fi donați către grădinițe, școli, licee, cămine de bătrâni.

 

Citit 1618 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Noiembrie 2022 09:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.