Câte şcoli prezintă risc seismic în judeţul Galaţi

Câte şcoli prezintă risc seismic în judeţul Galaţi
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

De la inspectorul general-adjunct Florin Andronic, care s-a ocupat de întocmirea situaţiei cerute de Ministerul Educaţiei, am aflat că există 29 de unităţi de învăţământ din judeţul Galaţi care prezintă risc seismic. Potrivit sursei citate, nu avem şcoli care să se încadreze la risc seismic 0 sau 1. Există însă 11 clădiri ale unor unităţi de învăţământ care se încadrează în gradul 2 de risc seismic şi alte 14 care se încadrează în gradul 3. De asemenea, mai sunt patru unităţi încadrate în gradul al cincilea, restul de 693 de clădiri nefiind încadrate în niciun grad de risc seismic.

Citit 2124 ori Ultima modificare Joi, 16 Martie 2023 12:26

1 comentariu

 • postat de Ion Creanga
  Duminică, 19 Martie 2023 08:25
  5.13.234.***
  Mai exact, care sunt cele cu risc seismic? Sunt date secrete??? Se poate afla si cate lacase de cult sunt in categoria aceasta?
  0
  9
  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro