Lot bogat pentru Olimpiada Naţională de Limba Engleză

Lot bogat pentru Olimpiada Naţională de Limba Engleză
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Nu mai puţin de 17 elevi vor reprezenta anul acesta Galaţiul la Olimpiada Naţională de Limba engleză, care se va desfăşura la Cluj, în perioada 9 - 13 aprilie. Dintre aceştia, zece sunt cei calificaţi iniţial, fiind clasaţi pe primul loc la etapa judeţeană.  Galaţiului i-au revenit însă şi şapte locuri pe listele suplimentare, după ierarhia făcută la nivel naţional, un număr destul de mare, ne asigură profesoara Aniela Moga, care îi va însoţi pe elevi la Naţională.

Dintre cei 17 calificaţi în lot, 11 sunt elevi la Colegiul Naţional "Vasile Alecsandri". De la clasele profesorului Nicolae Bătrînu s-au calificat Sebastian Badea, Andreea Iamandei şi Nicolas Bratoveanu, în timp ce de la clasele profesorului Ciprian Moisă au excelat Anita Fulga şi Anca Miron. De asemenea, din lotul de la CNVA mai fac parte Ioana Cristachi şi Robert Musceleanu (de la clasele profesoarei Georgeta Sîrbu), Matei Grigore (profesoare Aniela Moga, Roxana Săvulescu), Sabina Smadu (profesoară Aniela Moga), Daria Ioviţă (profesoară Ramona Smadu), Bianca Ene (profesoară Anca Manea).

Colegiul Naţional "Costache Negri" are trei elevi selectaţi în lotul pentru Naţionala de Engleză (toţi calificaţi din prima, nu pe listele suplimentare): Teodor Danu Soare (profesoară coordonatoare Corina Sîrbu), Claudia Chiriac (profesoară coordonatoare Ilona Terescenco) şi Ramona Ignat (profesor coordonator Akshay Singh).

Mezina lotului, calificată din prima, de pe pe primul loc, este elevă în clasa a VII-a: Talida Iacobescu, de la Şcoala Gimnazială Nr. 7, de la clasa profesoarei Mariana Rusu.

Avem şi un reprezentant de la Tecuci, de la Colegiul Naţional "Spiru Haret", Filip Gavril, pregătit de profesoara Monica Onica.

Totodată, Galaţiul va fi reprezentat la Naţională şi de Matei Rogojină, elev la Colegiul Naţional "Mihail Kogălniceanu", la clasa profesoarei Anca Oancă Leonte.

Citit 3988 ori Ultima modificare Joi, 06 Aprilie 2023 19:33

1 comentariu

  • postat de Emil
    Marți, 04 Aprilie 2023 19:03
    5.13.214.***
    Felicitari. Despre olimpiada de geografie nubsunt date disponibile?
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.