Când încep evaluările la clasa a II-a

Când încep evaluările la clasa a II-a
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Evaluarea Națională la clasa a II-a începe pe 9 mai, cu proba scrisă la Limba română, potrivit calendarului oficial. Proba de citit la Limba română are loc pe 10 mai, iar elevii de clasa a II-a vor susține proba la Matematică pe 11 mai.

Timpul de lucru la Evaluarea Naţională de la clasa a II-a, conform metodologiei, este de câte 30 de minute pentru fiecare test administrat.

Testele pentru Evaluarea Națională au un format asemănător cu cel al evaluărilor internaţionale. Baremele de evaluare, precum şi alte informaţii referitoare la evaluare sunt cuprinse în Caietul cadrului didactic.

Fiecare test de la clasele a II-a este evaluat de către două cadre didactice evaluatoare, dintre care unul este învăţătorul/ institutorul/ profesorul pentru învăţământul primar de la clasă.

Citit 887 ori Ultima modificare Duminică, 30 Aprilie 2023 07:09

1 comentariu

  • postat de Jenica
    Duminică, 30 Aprilie 2023 13:20
    5.13.196.***
    Ba, astia-s tampiti? Dr@ciile astea cum naiba de m ai sunt aceptate de societate, intr-o societate sanatoasa la cap...!?? O sa-i ia direct din scutece, din fasa sa ni-i streseze, doar ca sa-si justifice ei pr0stia/enc0mpetenta, ca mai ales NEomenia/DRACIA.

    Ba, b0ln@v!lor mintal?...!??
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.