94 de profesori au solicitat recorectarea lucrărilor la titularizare

94 de profesori au solicitat recorectarea lucrărilor la titularizare
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Candidații care au susținut examenul de titularizare au aflat marți, 18 iulie, primele rezultate. Imediat după afișarea notelor, cei nemulțumiți au avut posibilitatea să solicite recorectarea lucrărilor, în speranța obținerii unui punctaj mai mare. Până miercuri la ora 12.00, 94 de candidați au depus cereri pentru recorectare. Rezultatele finale se vor afișa pe 26 iulie, la sediile inspectoratelor școlare județene și pe site-ul ministerului.

Inspectorul școlar Adrian Silivestru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Galați, ne-a spus că, pentru județul Galați, notele obținute la examenul de ocupare a posturilor vacante sunt bune, peste media pe țară. "În acest moment avem 51% note peste 7.00, iar note sub 5.00 sunt 17,5%. Stăm mai bine decât la nivel național. O să vedem rezultatele finale după afișarea contestațiilor", ne-a declarat prof. Silivestru. Nota obținută la proba scrisă a examenului de titularizare care este minim 5.00 este luată în considerare pentru repartizarea pe catedrele vacante, pentru titularizare (peste 7.00) sau suplinire (peste 5.00), în anul școlar 2023-2024.

Repartizarea candidaților pe posturile vacante pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a mediilor, se va face în ședințe publice organizate de inspectoratele școlare în zilele de 27 și 28 iulie.

Citit 2106 ori Ultima modificare Miercuri, 19 Iulie 2023 15:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.