Elevii gălățeni, invitați să se dezvolte prin artă

Elevii gălățeni, invitați să se dezvolte prin artă
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

”Dezvoltarea Durabilă văzută prin lentila artei” – festival național de artă, un proiect propus și implementat de Asociația „E Ceva Bine” pentru Departamentul de Dezvoltare Durabilă, se va desfășura în perioada 1 august – 1 noiembrie 2023 și se adresează tuturor școlarilor cu competențe artistice speciale. Proiectul își propune creșterea nivelului de informare, educare și conștientizare prin activități extracurriculare și prin metode alternative – folosind arta ca instrument de educație și vehicul de promovare formală și informală.

”Prin festivalul de arte vom coopta tineri de excelență din toate domeniile artistice care vor fi încurajați să-și exprime talentul și propriile viziuni artistice asupra unui viitor mai bun, urmând ca la finalul proiectului lucrările lor să fie expuse în cadrul a opt expoziții regionale care vor fi vernisate în luna octombrie”, a precizat Iulian Văcărean, președintele Asociației ”E Ceva Bine”.

Expozițiile și podcastul special realizat se vor adresa nu doar elevilor, ci și publicului larg iubitor de artă. Elevii și profesorii sunt invitați să se înscrie în acest proiect accesând link-ul: https://bit.ly/43PEamS. De spus ar mai fi că școlarii participanți în proiect vor beneficia de sesiuni de mentorat. În ultimii doi ani, au fost organizate caravane care au reunit, în total, peste 6.000 de elevi din București și din țară. 

Citit 1061 ori Ultima modificare Joi, 03 August 2023 11:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.