Școala Nr. 17 din Galați a împlinit 50 de ani de existență

Școala Nr. 17 din Galați a împlinit 50 de ani de existență
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Elevii și părinții de la Școala Gimnazială Nr. 17 din Galați au avut parte, joi, de o zi deosebită, pentru că unitatea școlară a sărbătorit 50 de ani de existență. Pentru a serba cum se cuvine evenimentul, cadrele didactice ale școlii, coordonate de doamnele directoare și ajutate de copii și părinți, au pus la cale planurile unei zile de neuitat. Elevii au cântat, au făcut o paradă a costumelor de hârtie reprezentând fructe și legume și s-au prins în horă, cu mic, cu mare, uitând pentru o clipă de emoțiile vieții de şcolar.

Așa cum se cuvine, un asemenea eveniment se petrece alături de cei dragi, așa că organizatorii au invitat să participe la bucuria lor foste cadre didactice, reprezentanți ai Inspectoratului Şcolar Județean Galați, preoți, părinți și, nu în ultimul rând, directorul adjunct al CJRAE, Violeta Hoton, şi Narcisa Bulgaru, inspector școlar general adjunct. Conform tradiției, oaspeții au fost întâmpinați cu tradiționalul colac cu sare.

Profesoara Georgiana Năstase, directoarea Școlii Nr. 17, ne-a declarat că a trăit momente emoționante, joi, alături de actuali și foști colegi, dar și de elevi și de părinții acestora. "Școala Nr. 17 are bucuria de a serba astăzi 50 de ani de la înființare. Pe 15 septembrie 1973 s-au deschis porțile școlii, cu clase afiliate de liceu. Din 1973 și până în zilele noastre sunt 50 de ani, 50 de ani de experiență și de profesionalism, ani în care prestigiul nostru a crescut permanent, bazat pe oamenii care au construit și au contribuit la desăvârșirea acestei școli. Ne ghidăm după o maximă celebră a regelui Ferdinand, conform căreia "nu zidurile fac o școală, ci sufletul care domnește în ea". Ne înclinăm cu recunoștință în fața tuturor celor care au contribuit de-a lungul anilor la prestigiul școlii", ne-a declarat Georgiana Năstase.

Citit 2235 ori Ultima modificare Vineri, 13 Octombrie 2023 12:01

2 comentarii

  • postat de Bumbac Paul
    Vineri, 13 Octombrie 2023 10:07
    89.136.184.***
    Fiica mea a învățat la Școala 17, în prezent este profesor universitar la Universitatea din Ottawa. Cu două doctorate luate în Canada, sigur fără plagiat. De remarcat este faptul ca dorința de cunoaștere, și baza educationala, le-a dobândit la Școala 17.
    4
    5
  • postat de eu
    Vineri, 13 Octombrie 2023 10:02
    86.124.200.***
    Doamne-ajută!Cam atât are și învățământul nostru de origine sovietică!Materii peste materii ca să aibă ore profesorii,producem câteva procente de viabili restul pământ de flori,ținem terenurile de sport ferecate și apoi ne minunăm de ce îs toți la pariuri,cu ochii în telefoane și votează aur și șoșo
    1
    7

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.