"Școala gălățeană", un număr plin de istorie locală

"Școala gălățeană", un număr plin de istorie locală
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Numărul pe luna noiembrie al revistei "Școala gălățeană" vine cu noutăți din perimetrul activităților didactice. Puteți citi un interviu cu prof. Florin Petrișor Andronic, inspector școlar general adjunct, semnat de prof. Ghiță Nazare, un articol despre "Noaptea cercetărilor europeni" la Colegiul Național "C. Negri", sub semnătura prof. Andra Ionescu și prof. Aura Ungureanu, dar și diverse file de istorie.

Prof. dr. Sorin Langu semnează un articol dedicat celor 100 de ani de la Constituția din 1923, muzeograful dr. Valentin Bodea vorbește despre Palatul Comisiei Europene a Dunării, iar preotul Eugen Drăgoi scrie un articol amplu despre istoria bisericească a satului Bucești.

Despre identitatea lingvistică și culturală în conștiința românilor scrie prof. Mariana Mogoș, prof. dr. Monica Precupanu, de la Colegiul Național "Calistrat Hogaș" din Tecuci, readuce în atenție personalitatea monahului Nicolae Delarohia și lupta sa contra comunismului, iar Corneliu Stoica scrie despre regretata pictoriță Doina Elena Ștefănescu, la împlinirea a 90 de ani de la nașterea artistei, dar și despre expoziția "Artă pentru suflet", a scuptorului Gheorghe Nour.

Citit 1479 ori Ultima modificare Marți, 07 Noiembrie 2023 11:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.