Ziua Liceului Tehnologic "General de Marină Nicolae Dumitrescu Maican"

Ziua Liceului Tehnologic "General de Marină Nicolae Dumitrescu Maican"
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Liceul Tehnologic "General de Marină Nicolae Dumitrescu Maican" din Galați este una dintre unitățile de învățământ aflate în sărbătoare în această perioadă

Săptămâna trecută, cadrele didactice și elevii liceului au desfășurat activități în cadrul Săptămânii Altfel. Deoarece perioada a coincis cu Ziua Liceului, întregul colectiv a serbat așa cum se cuvine. Festivitatea a debutat cu o slujbă religioasă pentru comemorarea celor care au contribuit la existența în timp a Liceului de Marină. Și pentru că deviza liceului este munca și seriozitatea, cadrele didactice şi elevii au desfășurat activități educative prin care le-au transmis mesaje colegilor din clasele mai mici, dar și viitorilor absolvenți de gimnaziu care își doresc să treacă pragul unității de învățământ gălățene.

"Ne bucurăm că și anul acesta mesajul transmis celor care sunt acum în clasa a VIII-a a fost unul venit din sufletul actualilor noștri elevi. Pentru noi, săptămâna aceasta a fost plină de activități pe care le-am făcut împreună cu elevii, care au muncit cu drag şi seriozitate la realizarea lor", ne-a declarat una dintre profesoarele liceului gălăţean.

Sub îndrumarea cadrelor didactice, elevii liceului au colindat și l-au sărbătorit pe patronul lor spiritual, Sf. Nicolae, care a venit cu tolba plină de daruri. Săptămâna s-a încheiat cu un mesaj de felicitare adresat de conducerea unității de învățământ cadrelor didactice și elevilor și cu promisiunea că elevii vor găsi mereu sprijin și îndrumare la dascălii lor, iar munca lor de zi cu zi va fi răsplătită.

Citit 2771 ori Ultima modificare Marți, 12 Decembrie 2023 15:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.