Târg educaţional al Universităţii din Galaţi, la Tulcea

Târg educaţional al Universităţii din Galaţi, la Tulcea
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Circa 1.200 de liceeni din judeţul Tulcea au participat, săptămâna trecută, în sala de sport a Clubului Sportiv Şcolar din municipiu, la Târgul educaţional "Student #UDJG", organizat de Universitatea ”Dunărea de Jos” din Galaţi.

"Avem o ofertă completă pentru tinerii din licee, iar aceştia, pentru a-şi alege bine o carieră, trebuie să ştie ce-i aşteaptă, motiv pentru care le recomandăm să vină la noi la universitate", a declarat profesorul universitar Silvius Stanciu, iniţiatorul evenimentului, care a menţionat că universitatea gălăţeană are 14 facultăţi, cu peste 80 de programe de licenţă, master şi cursuri postuniversitare. "Suntem foarte încântaţi de tinerii din Tulcea. Podul peste Dunăre ne uneşte şi acum le va fi mai uşor să ajungă la Galaţi", a mai spus Silvius Stanciu.

Citit 1331 ori Ultima modificare Luni, 08 Aprilie 2024 17:54

2 comentarii

 • postat de Akbar
  Luni, 15 Aprilie 2024 17:27
  5.13.177.***
  Sunt pline trenurile de Bucuresti, Iasi, Cluj, Sibiu, Constanta, Timisoara de copiii galateni care aleg sa plece din oras spre alte facultati. In vacante sau week-enduri se intorc acasa, la parinti, apoi umplu din nou trenurile spre un viitor mai bun, spre orase civilizate. Cati se intorc ? 0
  0
  1
 • postat de un cetatean
  Duminică, 14 Aprilie 2024 00:10
  86.127.162.***
  Dupa ce i-a umplut pe galateni fericire, diplome si investitii se duc sa mai fraiereasca putin si pe la Tulcea, le da si al aia diplome, locurile de munca bine platite si investitiile sunt disponibile doar dupa reincarnare.
  0
  1

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.