Târg educaţional al Universităţii din Galaţi, la Tulcea

Târg educaţional al Universităţii din Galaţi, la Tulcea
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Circa 1.200 de liceeni din judeţul Tulcea au participat, săptămâna trecută, în sala de sport a Clubului Sportiv Şcolar din municipiu, la Târgul educaţional "Student #UDJG", organizat de Universitatea ”Dunărea de Jos” din Galaţi.

"Avem o ofertă completă pentru tinerii din licee, iar aceştia, pentru a-şi alege bine o carieră, trebuie să ştie ce-i aşteaptă, motiv pentru care le recomandăm să vină la noi la universitate", a declarat profesorul universitar Silvius Stanciu, iniţiatorul evenimentului, care a menţionat că universitatea gălăţeană are 14 facultăţi, cu peste 80 de programe de licenţă, master şi cursuri postuniversitare. "Suntem foarte încântaţi de tinerii din Tulcea. Podul peste Dunăre ne uneşte şi acum le va fi mai uşor să ajungă la Galaţi", a mai spus Silvius Stanciu.

Citit 1284 ori Ultima modificare Luni, 08 Aprilie 2024 17:54

2 comentarii

  • postat de Akbar
    Luni, 15 Aprilie 2024 17:27
    5.13.177.***
    Sunt pline trenurile de Bucuresti, Iasi, Cluj, Sibiu, Constanta, Timisoara de copiii galateni care aleg sa plece din oras spre alte facultati. In vacante sau week-enduri se intorc acasa, la parinti, apoi umplu din nou trenurile spre un viitor mai bun, spre orase civilizate. Cati se intorc ? 0
    0
    1
  • postat de un cetatean
    Duminică, 14 Aprilie 2024 00:10
    86.127.162.***
    Dupa ce i-a umplut pe galateni fericire, diplome si investitii se duc sa mai fraiereasca putin si pe la Tulcea, le da si al aia diplome, locurile de munca bine platite si investitiile sunt disponibile doar dupa reincarnare.
    0
    1

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro