La ArcelorMittal, studenţii fac practică pe bani

La ArcelorMittal, studenţii fac practică pe bani
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

ArcelorMittal Galaţi a lansat, ieri, în premieră, o Şcoală de vară pentru studenţi. La program vor participa 20 de tineri care au fost selectaţi din aproape 80 de înscrişi.

„Proiectul se va derula pe două luni şi se va concentra pe 20 de teme de cercetare care se referă la situaţii reale de producţie ce pot fi îmbunătăţite. De asemenea, se vor organiza sesiuni de pregătire. Fiecare student va lucra în echipe de specialişti din Combinat şi va beneficia de un mentor care îl va ghida în activitate. Pe durata Şcolii de vara studenţii vor fi remuneraţi”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt, Dorian Dumitrescu.

Şcoala de vară reprezintă doar una dintre direcţiile de lucru ale programului de Internship lansat în acest an, care mai include: sesiuni tematice, prelegeri pentru 100 de studenţi susţinute de specialişti români şi străini despre proiecte actuale, stagii practice scurte pentru alţi 100 de studenţi, în vederea însuşirii unor informaţii teoretice precum şi vizite în Combinat, pentru 100 de studenţi, pentru familiarizarea acestora cu procesele şi echipamentele de producţie.

Citit 1524 ori Ultima modificare Marți, 03 Iulie 2012 17:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.