Vezi care este promovabilitatea pe licee la Galaţi!

Vezi care este promovabilitatea pe licee la Galaţi!

Foto: Ionatan Ţuţu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
12 comentarii

* Niciun liceu cu 100 la sută promovare *  Mâine se depun contestaţiile

Am discutat cu directorii liceelor care s-au aflat alături de absolvenţii care au primit rezultatele la bacalaureat. Unii dintre ei deja îşi calculaseră care era procentul de promovare de anul acesta. Iată câteva rezultate pe licee „la cald”, cu menţiunea că ele ar putea suferi modificări în statisticile oficiale.

1.    Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri” – 98 la sută
2.    Colegiul Naţional „C. Negri” – 97,8 la sută
3.    Colegiul Naţional „Al. I. Cuza” – 92 la sută
4.    Colegiul Naţional „S. Haret” Tecuci – 90 la sută
5.    Grupul Şcolar „Gh. Asachi” – 72 la sută (78 la sută din seria curentă)
6.    Grupul Şcolar din Tg. Bujor – 54 la sută (86 la sută din seria curentă)
7.    Grupul Şcolar „Sf. Maria”  40 la sută din seria curentă, 20 din seria anterioară
8.    Colegiul de Agricultură şi Economie din Tecuci – 30 la sută din seria curentă, 10 la sută cei din anii anteriori
9.    Colegiul Tehnic „Traian Vuia” (Auto) – 18 la sută, doar cei din seria curentă
10.  Colegiul „Elena Doamna” – 16 la sută
11.  Grupul  Şcolar Industrial Tecuci – 15,82 la sută (seriile curente şi anterioare) – 18,28 la sută – seria curentă

Contestaţiile se depun mâine
Candidaţii care se consideră nedreptăţiţi la notare pot depune contestaţii, mâine, între orele 8.00-12.00. În perioada 10 - 12 iulie va avea loc recorectarea teezelor, iar pe 13 iulie vor fi afişate rezultatele finale. Nota după contestaţii se modifică doar dacă între nota iniţială şi cea după reevaluare există o diferenţă de minim 0,50 de puncte, în plus sau în minus. Atenţie! Pentru lucrările cu note între 4,50 – 4.99 şi cele peste 9.50 se modifică nota la orice diferenţă de punctaj, în plus sau în minus. Adică un elev cu 9.60, dacă primeşte la contestaţii 9.50, nota definitivă este 9.50. La diferenţe mai mari de 1,5 puncte, se va constitui o a treia comisie care va recorecta tezele, după ce acestea au fost din nou secretizate. Cea de-a treia notă este cea care  va rămâne definitivă. 

 

Citit 4255 ori Ultima modificare Duminică, 08 Iulie 2012 15:10

12 comentarii

 • postat de vivi Luni, 09 Iulie 2012 19:05 Link la comentariu
  0
  0

  @ "justitiarul" si, partial, "cadru didactic"

  Da, frate, ai dreptate. Dupa virgula e adevarul.
  Da' daca tot esti matale atat de precis, fa socotelile si pe ultimii 30-40 de ani, vita (scuze, dar nu m-am putut abtine). Toti profesorii aia politici au scos zeci, sute, mii de elevi eminenti, olimpici, iar liceul a avut an de an, timp de zeci de ani (de fapt de la infiintare, dar tu esti prea bou, amice) cele mai bune rezultate din Galati. Anul asta a fost ales CEL MAI BUN LICEU DIN ROMANIA, loaza...
  Crapa pipota in voi de ciuda!

  Raportează
 • postat de Ciprica Luni, 09 Iulie 2012 10:33 Link la comentariu
  0
  0

  Pentru "justitiari", nu puteti contesta valoarea profesorilor. Rezultatele nu pot fi obtinute doar datorita elevilor foarte buni. Spun in calitate de frate de olimpic, unul dintre cei mai buni matematicieni la "categoria" lui de varsta (acum clasa a XI-a). Se lucreaza mult in LVA, si asta ii include si pe profesori.

  Raportează
 • postat de jexi Luni, 09 Iulie 2012 09:19 Link la comentariu
  0
  0

  ce respect zice hahalera aia ca dupa 30 de lucrari femeia deja vede naspa si da erori maxime adik de la 5.55 la 7.65 inteleg ca face pentru bani dar sa fie atenti cei care corecteaza ca unu asteapta un alt an pt prostia lor nu e frumos,un sistem varza si pica lumea pe nedrept

  Raportează
 • postat de JUSTITIARUL 2 Luni, 09 Iulie 2012 07:08 Link la comentariu
  0
  0

  Are dreptate JUSTITIARUL. La CNVA, meritul e in primul rand al elevilor. Este un liceu elitist. Profesorii de la liceele tehnologice muncesc aiurea pentru ca n-au "materia prima" de calitate. Sa nu uitam ca la aceste liceee sunt admisi absolventi de clasa a VIII-a si cu medii sub 5 la examenul de Evaluare Nationala sau chiar fara examen.Absolventii acestor licee( care au intrat la liceu in situatia pe care am prezenrat-o mai inainte) nici n-ar trebui sa dea bacalaureatul, ci doar sa sustina eamenul de competente profesionale.

  Raportează
 • postat de JUSTITIARUL Duminică, 08 Iulie 2012 22:53 Link la comentariu
  0
  0

  Cine nu intelege ca 5/201 genereaza un procent mai mic decat 3/138 nu e numai un prost e chiar un absolvent de CNVA , cu siguranta de de filologie !
  Dupa virgula e ADEVARUL !
  CNVA = Mafie admitere+ industria meditatiilor + corp profesoral derivat din fosti inspectori numiti POLITC care odata ajunsi in functie primul lucru care l-au facut a fost acela de a-si muta catedra de pe unde era ea.... in CNVA.
  Faima unui astfel de colegiu o face , fara indoiala, munca si valoarea elevilor sai fara sa aiba de-a face cu "valoarea" cadrelor didactice de acolo.
  Apropo , elevii care obtin rezultate nationale si internationale se pregatesc cu profesori din alte licee.
  Detalii in episodul urmator !

  Raportează
 • postat de vivi Duminică, 08 Iulie 2012 22:19 Link la comentariu
  0
  0

  @cadru didactic
  Clar, e o diferenta neta... Nehalitilor si nesimtitilor... Va sta LVA-ul in gat! In alte parti pica trei sferturi din elevii vostri si aici va fvte grisa de a doua cifra dupa virgula, hahalerelor!

  Raportează
 • postat de cadru didactic Duminică, 08 Iulie 2012 21:49 Link la comentariu
  0
  0

  A fost voita sau intamplatoare eroarea potrivit careia 5 picati din CNVA (total 201) conduce la un procent de 97,51%si nu de 98% ca cel declarat presa !?
  Asteptam corectarea greselii, respectiv a topului pe judet, pentru o informare corecta a opiniei publice, si nu in ultimul rand a ierarhiei adevarate in judetul Galati.

  Raportează
 • postat de ss Duminică, 08 Iulie 2012 21:17 Link la comentariu
  0
  0

  felicitari Costache Negri, extrem de aproape de liderul incontestabil!

  Raportează
 • postat de Un dascal Duminică, 08 Iulie 2012 19:03 Link la comentariu
  0
  0

  Felicitari E. Grigorescu.Tg Bujor. La anu mai mult. Trebuie sa urcam in clasament.

  Raportează
 • postat de Un dascal Duminică, 08 Iulie 2012 19:02 Link la comentariu
  0
  0

  Felicitari E. Grigorescu.Tg Bujor. La anu mai mult. Trebuie sa urcam in clasament.

  Raportează
 • postat de ALUNA DE SERVICIU Duminică, 08 Iulie 2012 16:46 Link la comentariu
  0
  0

  Nu uitati , nu uitati ! Dragi parinti de absolventi de licee, Respectati cadrele didactice care au fost in comisiile de Bac( supraveghetori corectori , chiar si presedinti si vice de comisii ) care si- au facut datoria pe caldura , cu stomacul mai mult sau mai putin plindar cu mintea limpede , cu picioarele grele de alergatura si cu imima plina de senzatia , repet senzatia si nu multumirea ca si-au facut datoria fata de scoala romaneasca si galateana greu incercate de vartejul politic care a permis prezenta a nu mai putin de 4 ministri la carma MECS. Dreptul la educatie este universal, dreptul la sanse egale asisderea, si totusi inca nu sunt puse in practica. Sa nu mai spun de acel DREPT(STANG ) la o remuneratie corecta prevazut in Codul Muncii.In Galati din pacate , cadrele didactice isi vor primi "alunele" ( TO WORK FOR PEANUTS= a munci pe bani putini) doar pe 12 iulie. QED. ALUNA DE SERVICIU

  Raportează
 • postat de un elev ratacit Duminică, 08 Iulie 2012 16:16 Link la comentariu
  0
  0

  invatamantul a fost pe locul 2......pe locul 1 politica pdl......

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.