Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 comentarii

"Seară de basm”, “Parada personajelor din lecturi”, “Cel mai original decor al sălii de clasă”, “Cele mai originale costume”, “Cel mai ingenios dovleac” sunt activităţile realizate de elevii Colegiului Naţional “C. Negri”, în cadrul campaniei de promovare a lecturii "Ai dreptul să visezi! Trăieşte bucuria de a citi!", care se va desfăşura până pe 23 noiembrie.
Pornind de la ideea că orice sărbătoare e un bun prilej pentru o invitaţie la lectură, elevii au organizat săptămâna trecută concursul “Halloween Fest”.
Participanţii la secţiunea “Cele mai originale costume” au impresionat prin stilul vestimentaţiei, coafură, machiaj, dar şi prin maniera de prezentare. O gamă largă de personaje fantastice - Harry Potter, Familia Adams, Hulk, Tutenstein, vrăjitoare, piraţi, dar şi cavaleri, prinţese, domniţe, crăiese, zâne s-au amestecat printre elevii colegiului în pauze, pe parcursul întregii săptămâni. Elevii au creat şi prezentat costume şi roluri originale prin care au arătat că sunt buni prieteni ai lecturii.

Citit 2955 ori Ultima modificare Duminică, 04 Noiembrie 2012 20:42

2 comentarii

 • postat de mihail Marți, 06 Noiembrie 2012 01:54 Link la comentariu
  0
  0

  ,,O,CARTE,MA TREZESTI DIN VISE TARZIE SI DESARTE/DIN BUNURILE LUMII,CU TINE MA ALEG...!!!,,CE FRUMOS OMAGIU ADUS CARTII DE CATRE BARDUL DE LA MIRCESTI IN ,,FANTANA BLANDUZIEI,,,EDUCATIA PENTRU LECTURA TREBUIE SA INCEAPA DE LA CEA MAI FRAGEDA VARSTA,SA NU SE FACA DOAR IN CAMPANII,POMPIERISTIC!!!CARTILE,SE MAI SPUNE,SUNT PRIETENI RECI,DAR FIDELI,,!!LECTURA ESTE CEA MAI DE PRET HRANA A SUFLETULUI,CEA MAI MARE SURSA DE INFORMATII,DE BUCURII SPIRITUALE...LECTURA ESTE O ALEASA BUCURIE IN ORICE MOMENT AL VIETII,ESTE CEL MAI SIGUR REFUGIU,ESTE CEA MAI IMPORTANTA CALE DE FORMARE A CULTURII INDIVIDULUI;VORBA LUI CONFUCIUS:,,CULTURA FACE DIFERENTA,,!!!LECTURA PLACUTA ,DRAGI INVATACEI,IAR ACEST NOBIL SI BENEFIC OBICEI SA NE INSOTEASCA TOATA VIATA!!!,,CETITUL CARTILOR,DULCE ZABAVA,,!!!SPUNEA CANDVA CRONICARUL...

  Raportează
 • postat de casimic Luni, 05 Noiembrie 2012 17:55 Link la comentariu
  0
  0

  Felicitări!!! Lectura este calea prin care iși pot dezvolta imaginația, creativitatea, limbajul.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.