Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
1 comentariu

Premierul Victor Ponta a anunţat, joi, că bugetul alocat Educaţiei pentru 2014 prevede o majorare cu 10% a subvenţiei acordate pentru cazarea studenţilor în cămine, iar circa 300 milioane de euro din fonduri europene vor fi realocate anul viitor pentru lucrări de infrastructură la şcoli.

"Suntem foarte avansaţi cu realocarea unor fonduri europene de la alte programe, în aşa fel încât aproape 300 milioane euro din fonduri europene vor fi în 2014 pentru finalizarea lucrărilor de infrastructură în educaţie, la şcoli. N-am tăiat de la educaţie şi sănătate şi nici n-o să tăiem vreodată. Creşterile salariale sunt exact în aceste două domenii, la rezidenţi şi la profesorii debutanţi, plus cei 10% creşterea subvenţiei pentru cămine", a spus Ponta la începutul şedinţei de guvern în care este adoptat bugetul de stat pentru anul viitor.

El a asigurat că ministrul delegat pentru Buget a alocat banii necesari pentru subvenţie.

Citit 686 ori Ultima modificare Joi, 14 Noiembrie 2013 14:26

1 comentariu

  • postat de croitoru Luni, 18 Noiembrie 2013 16:01 193.230.156.*** Link la comentariu
    0
    0

    Mai da si Pontistul cate o bombonica dupa ce a furat cetatenilor si dreptul de a respira , pentru ca nu va mai putea dupa ce va incerca sa plateasca toate darile. Asta ptr. ca romanii trebuie sa recurga la un protest fiscal, adica nimic la stat pana cand acestia nu isi fac datoria fata de cetateni......

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.