Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
1 comentariu

Gălăţeanca Simona Diaconu, de la Liceului Teoretic Internaţional de Informatică din Bucureşti, a obţinut anul acesta o medalie de argint la Olimpiada Internaţională de Matematică, desfăşurată între 3-13 iulie, la Cape Town (Africa de Sud).
Simona Diaconu a mai obţinut anul acesta, în aprilie, pentru a treia oară consecutiv medalia de aur la Olimpiada Europeană pentru Fete. Nu este singura competiţie unde Simona Diaconu obţine aur: ea a mai câştigat o astfel de medalie la Olimpiada Internaţională Pluridisciplinară Tuymaada (desfăşurată în localitatea rusă Yakutsk), dar şi la Balcaniada Seniorilor, care a avut loc, la începutul lunii iulie 2013, în Cipru.
Fosta elevă de la Colegiul „Spiru Haret” din Tecuci a obţinut medalii de argint la Balcaniada Juniorilor încă de pe băncile şcolii gimnaziale, în 2010 şi 2011. În clasa a VIII-a, a primit, pentru rezultatele ei la olimpiade, o bursă de studiu la Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti.

Citit 2131 ori Ultima modificare Marți, 15 Iulie 2014 23:23

1 comentariu

 • postat de Mihai Joi, 17 Iulie 2014 18:34 89.137.136.*** Link la comentariu
  0
  2

  Bravo, Simona.
  Păcat că nu mai citești ziarele din Galați.
  Așa cum te-au furat turcii de la ICHB, așa te vor fura americanii la universitățile lor. Românii desconsideră valoarea, munca, inteligența.
  Probabil, după mulți ani, în Viața liberă se va scrie de tine în rubrica Gălățeni care au uimit lumea.
  Problema cu gălățenii de care suntem mândrii este că ei se realizează prin alte părți, iar Galațiul rămâne pe mâinile unor submediocrii care conduc și administrează școli, instituții publice.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.