Se organizează A TREIA SESIUNE DE ADMITERE la Universitatea "Dunărea de Jos"

Se organizează A TREIA SESIUNE DE ADMITERE la Universitatea "Dunărea de Jos"
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Universitatea „Dunărea de Jos” organizează o nouă sesiune de admitere la licenţă, la următoarele trei facultăţi: Inginerie, Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor, Inginerie şi Agronomie din Brăila. Sunt scoase la concurs atât locuri la buget, cât şi locuri cu taxă.

Înscrierile se fac în zilele de 21 septembrie (între orele 8,00-15,00) şi 22 septembrie (între orele 8,00-13,00) astfel: pentru primele două facultăţi, în Corpul D, pe strada Domnească nr.111, la parter, iar pentru Facultatea de Inginerie şi Agronomie din Brăila, la sala de lectură de la sediul din strada Calea Călăraşilor nr. 29.  

Candidaţii se pot înscrie la o singură facultate şi trebuie să prezinte, obligatoriu, diploma de bacalaureat în original. Admiterea se face pe bază de test grilă, la Algebră (materia din clasele a IX-a, a X-a şi a XI-a). Concursul se va desfăşura marţi, 22 septembrie, începând cu ora 17,00, accesul candidaţilor în sală fiind permis începând cu ora 16.00.

Conducerea Universităţii susţine că locurile rămase libere vor fi comunicate abia vineri, 18 septembrie, după ce se vor definitiva listele etapei a doua de admitere.

Foto Monica Zanet

Citit 2029 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Septembrie 2015 20:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.