Rezultatul campaniei „Pregătim ghiozdanul”: Zeci de copii, ajutaţi să MEARGĂ LA ŞCOALĂ

Rezultatul campaniei „Pregătim ghiozdanul”: Zeci de copii, ajutaţi să MEARGĂ LA ŞCOALĂ
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Campania "Pregătim ghiozdanul. Ajută un copil să meargă la şcoală" a adus în casele a 68 de copii din familiile defavorizate rucsacuri şi rechizite pentru noul an de studiu. Acţiunile caritabile au început la mijlocul lunii august, alături de Asociaţia pentru Cetăţenie Culturală - ARCA şi de Asociaţia ECHAD. Evenimentul caritabil se află la a doua ediţie în Galaţi, iar numărul ghiozdanelor donate în acest an a fost dublu faţă de anul trecut.

"Sunt copii care îşi doresc să meargă la şcoală, însă resursele financiare nu le permit să-şi achiziţioneze lucrurile necesare. Această campanie a adus lumină în sufletul a zeci de şcolari. Printre cei care au primit ghiozdanele am descoperit copii foarte talentaţi, unii dintre aceştia fiind premianţi. Cele 68 de ghiozdane, complet echipate, au ajuns în oraş, dar şi în judeţ, la Braniştea, Mihail Kogălniceanu şi Suhurlui. O altă veste bună este că foarte multe persoane care au donat câte ceva ne-au spus că îi vor ajuta pe copii pe parcursul întregului an şcolar", ne-a spus Dana Hâncu, organizatorul campaniei.

Campania s-a desfăşurat în două oraşe din ţară, Galaţi şi Bucureşti, iar organizatorii spun că acest eveniment caritabil va deveni o tradiţie.

Citit 1501 ori Ultima modificare Luni, 28 Septembrie 2015 22:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.