Chimie în Place Pub

Chimie în Place Pub
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vineri, începând cu ora 21,00, rapperul Chimie va susţine un concert în Place Pub. Chimie, pe numele său  Mihai Adamescu (sau Mişu Foarfecă), are 26 de ani şi face rap de peste 10 ani. A crescut în Constanţa ascultând casetele celor de la Beatles, Queen şi Pink Floyd, iar pe la 15 ani s-a apucat de scris versuri şi de cântat prin diferite găşti de la malul mării. A ales să se exprime prin rap, pentru că de genul acesta s-a îndrăgostit. În clasa a doua, un coleg l-a poreclit Chimiţă, pentru că era foarte slab. Slab este şi acum, cu pomeţi proeminenţi, înalt şi cu basca lipită de scalp.

Consacrarea sa a venit în 2008, după colaborarea cu Dragonu' 47 şi Kazi Ploae în proiectul Specii, cu care a scos trei albume: „Ameninţarea Maimuţei”, „Imperiul lianelor” şi „Uşile Volumul 1”.

Pe noul album, Chimie îi are ca invitaţi pe "fraţii" săi Afo, Dragonu' 47, Flou Rege, Bean de la trupa Subcarpaţi, iar ca invitat special pe Loredana Groza, de la care susţine că fură meserie, fiind o profesionistă în tot ceea ce face

Citit 11030 ori Ultima modificare Joi, 28 Aprilie 2016 17:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.