Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
1 comentariu

George Sebastian Găinaru, elev la Colegiul Naţional „V. Alecsandri” Galaţi, a câştigat premiul pentru cea mai bună lucrare, la categoria gimnaziu, a Concursului "Alexandriana - creativitate şi literatură", care s-a desfăşurat la sfârşitul săptămânii, la Bacău. Aflat la a zecea ediţie, concursul este organizat de Colegiul "Vasile Alecsandri" pentru elevii de la alte instituţii de învăţământ care au acelaşi patron spiritual.

"Competiţia a cuprins secţiuni de creaţie în limbile română, engleză, franceză, germană, italiană şi spaniolă şi a adus la start peste 150 de copii din Bacău, Buzău, Brăila, Iaşi, Galaţi, Olt şi Neamţ, care s-au întrecut pe două categorii, gimnaziu şi liceu. Concursul final a constat într-o probă scrisă, proba de creativitate, cu trei subiecte care vizau toate cele trei genuri literare: liric, epic şi dramatic", ne lămureşte profesoara premiantului de la CNVA, Gabriela Ciubotaru.

Pentru George Sebastian Găinaru nu este primul premiu pentru creaţie literară. Deşi este abia în clasa a VII-a, are o listă lungă de distincţii, multe pentru primul loc, câştigate la concursuri din toată ţara. Are peste 30 de premii, dintre care jumătate sunt întâi.

Citit 5431 ori Ultima modificare Marți, 21 Iunie 2016 17:04

1 comentariu

 • postat de despre noi Joi, 23 Iunie 2016 08:33 194.105.20.*** Link la comentariu
  4
  7

  La Olimpiada Nationala de Romana s-a calificat? Ce rezultat a obtinut?
  Se face un articol la comanda cu un rezultat la un concurs organizat de CNVA , obtinut de un elev de la CNVA. ....Competitiile adevarate sunt cele interjudetene , nationale.Ce putin s-a scris despre Raclea Robert, Puiu Andrei...
  Colegiul National " V.Alecsandri" a organizat concurs de matrematica "Calude"PROBA INDIVIDUALA , CONCURS DE FIZICA , NU S-A SCRIS NIMIC despre rezulate ..
  Probabil ca un criteriu important in scrierea unui articol este cine plateste, cine ii sunt parintii copilului... Gainaru este copilul lui Gainaru de la Directia de Finante Galati. D-na prof. face meditatii si s-a gandit ca ar fi bine sa se puna bine cu finantele.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.