S-a terminat bacalaureatul, elevii aşteaptă rezultatele
Foto: Foto: arhiva VL

S-a terminat bacalaureatul, elevii aşteaptă rezultatele
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Absolvenţii claselor a XII-a au susţinut astăzi ultima probă a examenului de bacalaureat, cea a profilului şi specializării studiate. La această ultimă probă au fost prezenţi 3.118 elevi din totalul de 3.196 de înscrişi, ceea ce înseamnă că 78 de elevi au absentat.

Conform informaţiilor furnizate de Inspectoratul Şcolar Galaţi, din cele 18 discipline pentru care au putut opta elevii pentru această probă, "Geografia" şi "Anatomia şi fiziologia umană, genetica şi ecologia umană" au atras cei mai mulţi candidaţi. Astfel, fiecare dintre aceste probe a fost susţinută de câte 736 de elevi. Pe locul al treilea în dorinţa candidaţilor a fost disciplina „Logică, argumentare şi comunicare”, unde s-au înscris 699 de elevi. Restul candidaţilor au optat pentru alte discipline, în funcţie de filiera, profilul şi specializarea urmate. „Menţionăm că, pe parcursul derulării examenului de Bacalaureat – sesiunea iunie – iulie 2016, la nivelul judeţului Galaţi nu s-au înregistrat situaţii care să perturbe buna desfăşurare a acestui examen”, se arată într-un comunicat al ISJ Galaţi.

Cu această probă, examenul de bacalaureat a luat sfârşit, urmând ca, pe data de 12 iulie, până la ora 16,00, să fie afişate şi rezultatele, în toate centrele de examen. În aceeaşi zi, între orele 16,00 – 20,00, elevii nemulţumiţi de note vor putea depune contestaţii. Rezultatele finale vor fi afişate pe data de 16 iulie.

Citit 2433 ori Ultima modificare Vineri, 08 Iulie 2016 18:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.