Afaceri ilegale, administratori amendați

Afaceri ilegale, administratori amendați

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Polițiștii din cadrul Serviciului Control Activități Comerciale l-au depistat, pe strada Libertății, pe numitul C.C., de 42 de ani, care desfășura activitate de tip service, fără a deține autorizațiile necesare. Persoana în cauză a fost sancționată contravențional, cu o amendă în valoare de 3.000 de lei, conform prevederilor Legii 12/1990.
De asemenea, în urma unui control efectuat la o societate comercială cu punct de lucru în Galați, pe strada Poșta Veche, polițiștii locali din cadrul Serviciului Control Activități Comerciale au constatat că în locația respectivă se desfășurau activități de reparații frigorifice la autoturisme, fără ca operatorul economic să fie autorizat, conform legii. Persoana juridică a fost sancționată contravențional, cu o amendă în valoare de 2.000 de lei.

Citit 1119 ori Ultima modificare Joi, 15 Octombrie 2020 15:52

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro