Ce filme rulează la cinematograful din Galaţi

Ce filme rulează la cinematograful din Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La cinematograful "Prof. Ioan Manole" puteţi viziona astăzi şase filme diferite, atât dumneavoastră, cât şi copiii. De la 16,15, fanii filmelor Star Wars pot urmări ultima peliculă din serie, "Rogue One: O poveste Star Wars". Jyn Erso, o mercenară a Rebeliunii, este pe punctul de a primi cea mai mare provocare din viaţa ei, când Mon Mothma o va trimite să fure planurile din Death Star.

De la 18,50, rulează comedia „De ce el?”, care ilustrează un tată mult prea protectiv, care nu doreşte să îşi lase fiica să se mărite cu un tânăr milionar, iar începând cu ora 21,15 puteţi vedea pelicula de acţiune „Marele zid”. Cei care doresc să îşi ducă micuţii la film pot viziona, de la ora 12,00, animaţia „Vaiana”, iar de la 14,15 pot urmări alături de cei mici tot o animaţie, intitulată „Hai să cântăm”, noua producţie a studiourior Illuminations Entertainment.

Tot astăzi de la ora 21,15 are loc şi premiera peliculei „Codul asasinului”, gen, acţiune, aventuri, istoric şi science fiction. Personajul principal descoperă străvechea linie de asasini profesionişti din care se trage după ce este răpit şi trimis înapoi în timp pentru a recupera o seamă de artefacte cu importantă valoare istorică.

Citit 13416 ori Ultima modificare Joi, 05 Ianuarie 2017 17:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.