Încep preînscrierile la Universitatea "Dunărea de Jos"

Încep preînscrierile la Universitatea "Dunărea de Jos"
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Pe platforma www.admitere.ugal.ro se va da startul la preînscrieri pentru Admiterea 2017. Cei care se înscriu online beneficiază de o reducere de 10 la sută din taxa de înscriere (150 de lei). Preînscrierea nu îl condiţionează pe candidat să-şi păstreze ordinea opţiunilor exprimată în această fază.

Admiterea la "Dunărea de Jos" se organizează în două sesiuni: iulie şi septembrie. Pentru învăţământul la distanţă şi cu frecvenţă redusă, admiterea se organizează numai în septembrie.

Sesiunea din luna iulie va debuta cu şase zile de înscrieri, programate în intervalul 10-15 iulie. Probele de concurs se vor derula între 17 şi 19 iulie. Primele rezultate vor fi afişate pe 20-21 iulie, după care candidaţii declaraţi admişi au termen de depunere a diplomelor de bacalaureat în original până pe 24 iulie, ora 10,00. Candidaţii care nu vor aduce diplomele în original îşi vor pierde locurile, iar ierarhiile din fiecare facultate vor fi refăcute. Rezultatele finale vor fi afişate pe 26 iulie, până la ora 16,00.

Pentru Facultatea de Medicină şi Farmacie, programul e uşor decalat: probele se dau în intervalul 25-26 iulie, afişarea rezultatelor şi rezolvarea contestaţiilor se vor face până pe 27 iulie, iar până pe 31 iulie, sunt aşteptaţi candidaţii să aducă diplomele în original. Listele finale cu viitorii studenţi la Medicină vor fi cunoscute abia pe 2 august 2017.

Mai multe detalii despre probele şi criteriile de concurs, modele de teste şi bibliografie găsiţi pe platforma de înscrieri şi informaţii www.admitere.ugal.ro.

Citit 2397 ori Ultima modificare Luni, 29 Mai 2017 18:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.