Patru centre de examen, în a doua sesiune

Patru centre de examen, în a doua sesiune
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) a stabilit, pentru a doua sesiune de Bacalaureat, patru centre de examen şi două de evaluare, în acestea din urmă fiind corectate tezele care provin din alte judeţe, aşa cum e procedura.

Elevii de la Tecuci, care sunt restanţieri la Bacalaureat, vor susţine examenul la Colegiul Naţional "Spiru Haret". Candidaţii din Galaţi şi din celelalte localităţi vor da examen în trei centre desemnate la Galaţi: Liceul Teoretic "Dunărea", Colegiul Tehnic "Radu Negru" şi Liceul Tehnologic Căi Ferate.

Cele două centre de evaluare au fost fixate la Liceul Tehnologic "Anghel Saligny" şi la Colegiul Naţional "Vasile Alecsandri".

Pentru prima dată, Bacalaureatul va debuta cu probele scrise: pe 21 august - limba şi literatura română, 23 august - proba obligatorie a profilului, 24 august - proba la alegere. Între 25 şi 31 august, sunt programate probele de competenţe.

Rezultatele iniţiale  se  vor afişa  pe 1 septembrie, iar contestaţiile se depun în aceeaşi zi. Notele finale vor fi date publicităţii pe 6 septembrie.

Citit 1551 ori Ultima modificare Marți, 01 August 2017 20:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.