Atenție, hoţii de buzunare se îmbulzesc în staţii!

Atenție, hoţii de buzunare se îmbulzesc în staţii!
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Aglomeraţia specifică staţiilor de autobuz la orele amiezii, mai ales în această perioadă, în care lumea aleargă care încotro, le dă prilej hoţilor de buzunare să acţioneze neobservaţi. Cele mai "bune" vaduri pentru a opera nesesizaţi şi a dispărea fără urme sunt staţiile de pe strada Brăilei, îndeosebi cele din Ţiglina şi Spitalul Judeţean. Dovada o constituie un flagrant pe care l-au făcut, zilele trecute, poliţiştii, asaltaţi în ultima vreme cu sesizări privind furturi din buzunare. În staţia din Ţiglina 2, oamenii legii au prins, în jurul prânzului, două individe, una de 28 şi alta de 29 de ani, care furaseră un telefon din buzunarul unei fetiţe de 13 ani. Depistate în fapt, hoaţele nu au putut fugi şi au fost reţinute pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Poliţiştii atrag atenţia că nu toate incidentele de genul acesta au finaluri fericite, în sensul prinderii pe loc a hoţilor şi al recuperării bunurilor şi le recomandă gălăţenilor să aibă grijă de bunurile lor: telefoanele şi portofelele să stea în buzunare sau genţi închise, poşetele să fie asigurate şi la vedere, iar sacoşele să nu fie lăsate nesupravegheate, nici măcar pentru câteva secunde. Citit 1423 ori Ultima modificare Miercuri, 20 Decembrie 2017 21:21

2 comentarii

 • postat de victor
  Joi, 21 Decembrie 2017 12:06
  82.78.255.***
  Va rugam din suflet . Si un mesaj pentru politia locala . Sa nu circule cu masina cu geamul deschis ca o sa-i traga curentul . Toata ziua se plimba de la vale la deal pe banii nostri . Pe ei doar masinile care sunt parcate ilegal ai doare . De siguranta oamenilor si alte lucruri pe care ar trebui sa le faca le este teama .
  2
  5
  Raportează
 • postat de Maxim
  Joi, 21 Decembrie 2017 09:55
  5.13.236.***
  Bineinteles, unde este oferta atat de bogata (buzunare multe inghesute in statii) apar si oportunistii. Primaria ce zice? Nu se considera complice?
  3
  2
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.