Încă un director general din Primărie a demisionat

Încă un director general din Primărie a demisionat
Evaluaţi acest articol
(44 voturi)

După Silviu Bacalum, care a renunţat la scaunul de director general în Primărie pentru a se întoarce la şefia Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanei, a venit rândul unui alt general să facă un pas în spate. Este vorba despre Laurenţiu Jalbă, care şi-a depus, luni, demisia din funcţia de director general al Direcţiei Generale Servicii Comunitare de Utilităţi Publice, iar, în prezent, ocupă postul de şef serviciu. Informaţia ne-a fost confirmată chiar de către acesta, care s-a rezumat doar la a comenta că "este o decizie personală".

Încă de anul trecut, circulau informaţii potrivit cărora primarul Ionuţ Pucheanu, nemulţumit de activitatea unor şefi din Primărie, îşi doreşte înlocuirea lor din funcţie. La acea vreme, erau vehiculate numele lui Silviu Bacalum şi Laurenţiu Jalbă. De altfel, luna trecută, edilul-şef declara că, la începutul anului 2018, minimum doi dintre directorii generali ai Primăriei nu se vor mai regăsi în viitoarea echipă a sa. Se pare că în structura instituţiei se vor mai produce, în viitorul apropiat, o serie de schimbări, întrucât se pregăteşte o nouă organigramă a Primăriei, care va fi supusă votului Consiliului Local.

Citit 6910 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Ianuarie 2018 18:22

6 comentarii

 • postat de Lol
  Joi, 11 Ianuarie 2018 18:12
  82.78.124.***
  Dl Jalba e demult in primarie , ia prins aproape pe toti primarii asa ca o urcare si o coborire de functie a fost o nimica toata pentru el cardul domniei sale tot plin o sa fie la lichidare , mai rau este ca primarul in afara de cuvinte frumoase aruncate noua oamenilor nu face mai nimic, brambureala peste tot poate iesi o data din primarie sa mearga pe jos prin tot orasul sa stea de vorba cu oamenii ce-ar pierde la urma urmei .
  1
  3
  Raportează
 • postat de Akbar
  Joi, 11 Ianuarie 2018 16:27
  188.24.241.***
  Rotire de cadre. Nimic altceva. Pleaca un satul, vine un flamand. Asta-i tot. Nici unul nu e demis din sistem, toti coboara o treapta, lasata libera special pentru ei. Baietii stiu lectia, pentru ca in privat n-ar fi pusi nici sa ridice bariera de la poarta.
  1
  9
  Raportează
 • postat de Zdreanţă
  Joi, 11 Ianuarie 2018 10:55
  81.12.149.***
  Organigrama actuală doar Pucheanu a gândit-o şi a făcut-o aşa stufoasă!
  Lasă că va rămâne doar cu Apostol Picu şi cu Bogdan Ardean şi va face din Primărie HARCEA-PARCEA!
  Primarul ăsta nu merită să mai apuce sfârşitul anului pe fotoliul de la ultimul etaj al Primăriei!
  1
  15
  Raportează
 • postat de vrajeala
  Joi, 11 Ianuarie 2018 06:50
  86.127.73.***
  Demisiile astea sunt o mare vrajeala....
  0
  13
  Raportează
 • postat de Tronc
  Joi, 11 Ianuarie 2018 03:33
  82.78.124.***
  Sint aceasi oameni care din sefi se serviviu au devenit ,,Directori si invers ,, nu mira pe nimeni aceste mutari de cadre de colo colo , ar face bine primarul sa ne spuna si noua cind termina reparatiile la Elice jos sint mai bine de 8 luni in care perdeaua e trasa si nu lucreaza nimeni , ce fel de treaba e asta incepi o lucrare si o termini peste cit timp? , scheletul neteminat al constructiei din Tiglina 1 etajul 1 al blocului de la ultimul leu care e de zeci de ani asa care si acolo sa tras o perdea pe chestia aia si mai vorbim de concursul inel de rocada de la ultimul leu cind jur imprejur cu parcul Durbaca e varza totala , la asta nu va-ti gindit niciodata????????????????
  0
  7
  Raportează
 • postat de dgi
  Miercuri, 10 Ianuarie 2018 23:43
  82.208.137.***
  Dar de el (primarul) este multumit de activitatea si comportamentul sau? Daca noi care il platim suntem nemultumiti poate oare sa aiba onoare si sa ia "o decizie personala"? Dumnealui este nemultumit ca si un copil care se supara pe amicii lui la groapa de nisip. De cand a fost ales de aprox. 8% din cetatenii galateni a facut doar supravetuire si experimente sociale si economice. Putin mai mult bun simt ar fi binevenit. Asa cum se comporta domnul primar in luarea deciziilor care ne privesc pe toti, tot asa fac si numitii lui din societatile subordonate primariei (cu cel mai mare impact in viata urbei). Si urmarile se vad. Viata galateana se depreciaza continuu si accelerat. Rusine.
  6
  29
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.