Lansarea proiectului Dezvoltarea activității S.C. MATT ECOINVEST S.R.L.

Lansarea proiectului Dezvoltarea activității S.C. MATT ECOINVEST S.R.L.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

S.C. MATT ECOINVEST S.R.L., în calitate de Beneficiar, implementează proiectul „Dezvoltarea activităţii S.C. MATT ECOINVEST S.R.L.”, cod MySMIS 109276, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: ”Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.1: “Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”.

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice și Fondurilor Europene în calitate de Autoritate de Management și cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud – Est, în calitate de Organism Intermediar.

Valoarea totală a proiectului este de 1.225.631,54 lei, din care valoarea sumei nerambursabile este de 894.460,00 lei.

Obiectivul principal al proiectului proiectului este reprezentat de dezvoltarea unei noi activităţi de producţie a materiei prime secundare (din deșeuri de plastic) pentru industria maselor plastice prin achiziţia de utilaje tehnologice.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

  1. Achiziţionarea de echipamente tehnologice pentru fabricarea de ţevi de polietilenă și profile PVC. Sunt prevăzute a se achiziţiona urmatoarele echipamente tehnologice: Linie producţie profil PVC (1 bucată), Linie regranulare PVC (1 bucată), Linie producţie ţeavă HDPE (1 bucată), Chiller (1 bucată), Motostivuitor (1 bucată). De asemenea, se va realiza alimentarea cu energie electrică, inclusiv racordarea la reţeaua electrică.
  2. Crearea de 5 noi locuri de muncă, din care 1 loc de muncă destinat persoanelor care provin din categoria persoanelor defavorizate.

Durata de implementare a proiectului este de 23 luni: respectiv de la data de 12 ianuarie 2017 până la data de 30 noiembrie 2018.

Informaţii suplimentare se pot obţine la:

Persoană de contact: GINA PANAIT - Manager de proiect

Telefon: 0736.378.068, E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

www.inforegio.ro | facebook.com/inforegio.ro

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

(P)

Citit 2044 ori Ultima modificare Vineri, 27 Aprilie 2018 12:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.