BĂTAIE COLECTIVĂ în bar de la băutură insuficientă

BĂTAIE COLECTIVĂ în bar de la băutură insuficientă
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

O bătaie colectivă într-un bar din Ţiglina 3 s-a soldat cu reţinerea unui tânăr de 27 de ani şi anchetarea altor patru prieteni de pahar ai acestuia, care i-au dat o mână de ajutor.

Incidentul s-a petrecut în seara zilei de 9 mai, într-o cârciumă unde individul de 27 de ani a mers cu alţi patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 27 şi 50 de ani. După ce au băut bine şi au devenit prea zgomotoşi, patronul barului, un bărbat de 40 de ani, ar fi refuzat să le mai vândă alcool, motiv pentru care a fost agresat de cheflii. Un alt client, de 61 de ani, a vrut să aplaneze conflictul, dar a suportat, la rândul său, furia bătăuşilor, unul dintre ei lovindu-l în cap destul de grav, încât să fie dus la spital şi internat cu diagnosticul de traumatism cranio-cerebral acut.

"Poliţiştii au întocmit dosar penal, cei patru bărbaţi care au participat la conflict fiind cercetaţi, în stare de libertate, pentru săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi încăierare şi vătămare corporală", a precizat cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Tânărul de 27 de ani a fost reţinut şi urmează a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

BĂTAIE cu cuțitul între scandalagiii din Micro 19. Doi tineri au ajuns la spital, unul dintre ei înjunghiat în burtă - CLICK AICI pentru detalii

Citit 8091 ori Ultima modificare Sâmbătă, 12 Mai 2018 00:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.