Eveniment important în Galaţi! Premii mari de la Amanet Romero!

Eveniment important în Galaţi! Premii mari de la Amanet Romero!
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Amanet Romero a adus o mare bucurie doamnei Plesa Amelia ! O frumoasă maşină Dacia Logan, primită la Marea Tombolă Avantaj Plus, din data de 28 martie 2018, organizată la Teatrul Dramatic, Doamna Plesa Amelia era acasă cu nepoţeii când a fost sunată de pe scena teatrului şi a primit marea veste. Cu mari emoţii ne-a mulţumit şi ne-a povestit că: “Sunt 5 ani de când aleg serviciile dumneavoastră atunci când vreau să amanetez sau să trimit bani. Acum că am câştigat şi maşina mă simt cu adevărat norocoasă. Copiii sunt cei care se vor bucura de maşină.”

Cum poţi câştiga următoarea maşină?

La tombola Avantaj Plus poate participa orice persoană, cu vârsta minimă de 18 ani, dacă optează pentru un împrumut de la Amanet Romero. La fiecare achitare sau prelungire de contract Avantaj Plus, se oferă un bilet de tombolă, iar din 3 în 3 luni, prin tragere la sorţi, se câştigă o maşină Dacia Logan. Totodată, optând pentru împrumutul Avantaj Plus, vă înscrieţi automat şi în cursa pentru premiile lunare în bani cash.

Următoarea extragere Avantaj Plus va avea loc la data de 28 iunie 2018, ora 18,30, la Teatrul Dramatic. Mai multe detalii puteţi cere în oricare din punctele de lucru Romero, vizitând site-ul www.romero.ro sau accesând pagina de Facebook.

Vii la tombola şi poţi câştiga bani!

Toţi participanţii care vin la tombola Avantaj Plus organizată de Amanet Romero intră automat la tombola cu premii în bani. Intrarea este liberă.

Câştigi la fiecare operaţiune la Amanet Romero!

Puteţi împrumuta orice sumă de bani, cu un comision bun, doar cu buletinul şi o garanţie în aur, pentru o perioadă de 90 de zile. În cazul în care doriţi să prelungiţi perioada contractuală este de ajuns să faceţi o vizită în oricare din cele 19 puncte de lucru Romero. De asemenea, puteţi restitui suma împrumutată mai devreme, astfel comisionul fiind recalculat în funcţie de numărul de zile.

Noutatea de la Amanet Romero este posibilitatea de a prelungi contractele online, direct de acasă sau de oriunde ai fi. Este suficient să ai o conexiune la internet.

Alte servicii pe care vi le oferă firma Romero sunt: schimb valutar şi transfer bani oriunde în ţară sau străinătate.

(P)

Citit 2653 ori Ultima modificare Marți, 26 Iunie 2018 11:56