Accident pe DN25 după ce un șofer a adormit la volan
Foto: GSDG

Accident pe DN25 după ce un șofer a adormit la volan
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)
Accident pe DN25 după ce un șofer a adormit la volan. În urma incidentului, șoferul care a produs accidentul a rămas încarcerat și a avut nevoie de intervenția celor de la descarcerare. Atât el, cât și o pasageră în vârstă de 19 ani, din același autoturism, au ajuns la spital, fiind preluați de un echipaj SMURD. Polițiștii fac cercetări în acest caz.
 
”Un bărbat de 31 de ani, care conducea dinspre Galați spre Tecuci, pe DN25, în dreptul localității Șerbeștii Vechi, a pătruns pe contrasens și a fost acroșat de un autotren, condus de un bărbat de 37 de ani, care circula regulamentar dinspre Tecuci spre Galați. Se pare că șoferul de 31 de ani a adormit la volan. Conducătorul autotrenului a încercat să evite impactul frontal, dar a acroșat atât autoturismul intrat pe contrasens, cât și autoturismul care era în spatele lui. În urma impactului a rezultat două victime, respectiv șoferul de 31 de ani, care a fost rănit mai grav, și o pasageră din același autoturism, în vârstă de 19 ani, care a fost rănită ușor. Ambele persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate”, ne-a declarat cms. șef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.
 
Conform sursei citate, niciunul dintre șoferi nu consumase alcool. Polițiștii au deschis un dosar penal  sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
Citit 10318 ori Ultima modificare Duminică, 29 Iulie 2018 16:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.