Gala Extravagance la Galaţi

Gala Extravagance la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Modele superbe, rochii uluitor de elegante sau futuriste, machiaj şi coafuri avangardiste sau pline de senzualitate, un veritabil show de modă a avut loc aseară la Casa de Cultură a Studenţilor Galaţi.

Cea de-a patra ediţie a Galei Extravagance a adus în atenţia publicului patru colecţii ale unor tineri designeri din Oradea. Stiliştii gălăţeni Mihaela şi Iulian Neculai şi make-up artistul Alexanda Chivu de la salonul “Michelle” au dat strălucire ţinutelor haute-couture.

Graţia, romantismul momentelor de balet clasic oferite de Corina Delia Luca de la Teatrul Oleg Danovski din Constanţa s-au împletit cu show-ul electrizant oferit de DJ X de la radio Linx.ro.

Gala a oferit şi o demonstraţie live de tuns şi coafat marca Iuli&Miha şi de make-up - Alexandru Rădulescu. Frumuseţile de la aQua Models din Galaţi  au fost concurate de modelele de la Agressione Models din Braşov. Dar tot gălăţencele au câştigat!

Frumuseţe şi armonie

Show-ul s-a deschis cu “Beauty Line”, colecţia designerului Csilla Ciurciu. Colecţia “Athenian Golden Taylors” a fost practic o incursiune pe  tărâmul Eladei, oferită de creatoarea Bea Orsolya Olah.

Ţinutele senzaţionale inspirate de costumele tradiţionale greceşti au fost întregite de coafurile avangardiste, vaporoase, spumoase realizate de Iulian şi Mihaela Neculai şi de machiajele speciale semnate de make-up artistul Alexandra Chivu, care se înscriu în tendinţele anului 2010.

“Stiliştii propun pentru anul care vine un amestec între bucle şi onduleuri, dar nu acelea clasice, finisate, ci acelea ciufulite, pufoase. În trend se înscriu şi combinaţiile între onduleurile clasice de forma celor care se purtau în anii 20-30 ai secolului trecut cu cele ciufulite, din fashion-ul zilelor noastre”, ne-a declarat stilistul Mihaela Neculai.

Designerul Alena Ignătescu ne-a prezentat “Crăiasa Zăpezilor”, o colecţie incredibilă care a combinat tulul, voalul cu tricotajele care probabil i-ar fi plăcut şi lui Hans Christian Andersen.

Din anii ’50 în 2180!

Echipa de la Salonul Michele condusă de Iulian şi Mihaela Neculai a oferit două demonstraţii live de tunsoare şi coafură şi şi-a prezentat  propria colecţie „Le baissier” având ca sursă de inspiraţie sculpturile lui Rene Gruau – forme circulare, voluptoase, bucle - şi anii ’50 cu tot ceea ce au însemnat ei: eleganţa şi senzualitatea actriţelor Marilyn Monroe şi Elizabeth Taylor.

Modelele, în rochii negre, ultraelegante, create de Florentina Giol au rivalizat în frumuseţe şi farmec cu divele adepte ale acestui stil Katy Perry, Christina Aguilera, Gwen Stefani.

Spectacolul de modă s-a încheiat cu o incursiune în viitor. Designerul Ioana Silaghi a propus iubitoarelor de modă o colecţie futuristă intitulată “Eternity 2180”.

După cum am aflat de la dna Mioara Lovin, referent de specialitate, coordonator al Agenţiei aQua Model’s, următorul show ar putea fi pe 5 decembrie, la festivalul de modă studenţesc.

Citit 2765 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.