Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
1 comentariu

Elevii care beneficiază de reduceri la transportul în comun pot circula cu mijloacele de transport public local de călători până pe data de 25 septembrie în baza abonamentului din luna august, anunţă Transurb. Totodată, reprezentanţii societăţii de transport în comun atenţionează că elevii trebuie să-şi achiziţioneze noul abonament până la data respectivă. Elevii pot intra în posesia noului abonament direct de la casele de bilete, în baza actului de identitate (acolo unde este cazul) şi a carnetului de elev vizat pe anul 2018-2019, original şi copie. De asemenea, pentru a se evita aglomeraţia, unele şcoli au ales să transmită către Transurb tabele cu numele elevilor care au nevoie de abonament.

Citit 1618 ori Ultima modificare Luni, 17 Septembrie 2018 00:49

1 comentariu

  • postat de parinte Vineri, 14 Septembrie 2018 17:04 79.116.106.*** Link la comentariu
    1
    1

    Se intampla aceeasi prostie ca si in cazul pensionarilor. Cata incompetenta hiberneaza in capul sefilor Transurb si Primarie. Bataia de joc nu are limite. Chiar nu a dus capul pe nimeni sa inceapa emiterea noilor abonamente cu 30 zile inaintea expirarii celor vechi, pentru a preveni haosul din randul elevilor .....?????

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro