OXIGENOTERAPIA HIPERBARĂ ACUM ȘI ÎN GALAȚI!

OXIGENOTERAPIA HIPERBARĂ ACUM ȘI ÎN GALAȚI!
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Utilizată frecvent în Europa, SUA, dar şi în mai multe centre private din România, terapia cu oxigen hiperbaric este acum disponibilă şi în Galați, o astfel de barocameră fiind pusă în funcțiune în cadrul unui centru de oxigenare hiperbară, parte a lanțului „Hiperbar”, care deţine astfel de centre la nivel național (București, Cluj-Napoca, Sibiu, Ocna Mureș, Alba-Iulia, Brașov, Buzău, Ploiești, Brăila).

Oxybar Center este primul Centru de Oxigenoterapie Hiperbară deschis în Galaţi, care îi aşteaptă pe toţi cei interesaţi de efectele benefice ale oxigenului în recuperare şi performanță sportivă, tratament cosmetic avansat, tratament și recuperare, relaxare și stare de bine.

„Mai mult oxigen, mai multă sănătate” este principiul acestei terapii, prin furnizarea unui supliment de oxigen, acesta ajunge mai rapid în celule, datorită presiunii crescute, ajutând ţesutul deteriorat să se vindece mai repede. Terapia cu oxigen hiperbaric sau HBOT, presupune ca persoana să respire oxigen aproape pur (98%), în timp ce se află într-o încăpere cu o presiune mai mare decât cea atmosferică (1,5 atmosfere). Terapia este neinvazivă şi practic e cea mai relaxantă terapie, pentru că persoana nu trebuie să facă nimic, doar să respire. Capsula hiperbară este confortabilă, iar persoana se poate relaxa ascultând muzică sau uitându-se la TV. O sesiune poate dura de la 60 minute până la 2 ore, după care camera este decomprimată lent.

Oxigenarea Hiperbară este o terapie complementară, nedureroasă, care accelerează vindecarea multor afecţiuni, de la infecţii, arsuri, fracturi, până la probleme cerebrale, contribuie la refacerea organelor interne, pielii, oaselor şi ligamentelor afectate, accelerând procesul de vindecare.

Oxigenoterapia Hiperbară este folosită și în tratamentul cosmetic, fiind preferată și de celebrități precum Madonna, Naomi Campbel, John Galliano, David Beckam etc. Această metodă terapeutică are efect de lifting facial, uniformizează aspectul tenului, elimină acneea, reduce petele de pigment, cuperoza, pungile de sub ochi, iar tenul se tonifiază şi capătă un aspect tineresc.

În sport, cei mai mulţi sportivi aleg terapia cu oxigen hiperbar pentru o recuperare rapidă, fără sechele, pentru îmbunătățirea condiției fizice și creșterea performanțelor și a rezistenței la efort.

Informează-te despre beneficiile dovedite clinic ale terapiei cu oxigen hiperbar accesând site-ul nostru https://www.oxigenoterapie-hiperbara.ro/ sau pagina de facebook Centrul de oxigenoterapie hiperbară Galați https://www.facebook.com/oxigenarehiperbaragalati/

Vă așteptăm cu oferte și tarife speciale în luna octombrie 2018, pentru a beneficia de ședințe personalizate de terapie cu oxigen în mediu hiperbar.

Pentru infomații și programări: mobil 0787 763 738 sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Ne găsiți în Galați, bulevardul Siderurgiștilor, nr. 19, bl. SD9D, sc. 1, parter.

(P)

Citit 16781 ori Ultima modificare Joi, 04 Octombrie 2018 17:39