REFERENDUM | Program de lucru prelungit la Evidenţa Persoanei
Foto: Anca Melinte

REFERENDUM | Program de lucru prelungit la Evidenţa Persoanei
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Potrivit Primăriei municipiului Galaţi, sâmbătă, 6 octombrie, și duminică, 7 octombrie, Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor (SPCLEP) Galați va avea program de lucru cu publicul între orele 7,00 şi 21,00, pentru emiterea actelor de identitate.

Astfel, gălăţenii care au actele de identitate expirate, pierdute, furate sau deteriorate se pot prezenta pentru eliberarea unor noi acte de identitate la Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor Galaţi, strada Domnească nr. 102.

Pentru a afla ce documente sunt necesare pentru eliberarea actului de identitate, cetățenii pot accesa linkul următor: https://buletine.primariagalati.ro/#/documente-necesare.

Citit 1548 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Octombrie 2018 18:19

1 comentariu

 • postat de comunismul
  Duminică, 07 Octombrie 2018 11:41
  79.116.105.***
  nu inteleg rostul acestui referendum! cand problema asta trebuia abordata intr-un alt mod decat acesta al voturilor! oricum daca ai parinti cu orientari sexuale! bunici! unchi matusi! cu orientari sexuale! mai bine te abtii sa votezi! dar poate exista probabilitatea de a avea un copil cu orientari sexuale! stiu ca suna revoltator! dar exista aceasta probabilitate! si nu este exclusa in nici un fel! nu trebuie sa fi fost parintii bunicii matusile unchii cu orientari sexuale! nu copilul nu va mosteni de acolo! orientarile sexuale! posibil sa le dobandeasca in timp! la maturitate adica! dar la ce copii sunt astazi care pur si simplu! in loc sa se joace! se bat intre ei! se injura reciproc! se pocnesc! etc dar unde mai pui ca ei de mititei se uita! la filme porno! ei de atunci se maturizeaza! adica devreme! desigur! oricum cand ajung la maturitate! stiu ce au de facut! fac sex pe unde apuca! chiulesc! etc si ii da dupa aia la televizor! sau in ce alte surse de mass media mai exista! o sa avem un viitor! de tot rahatul cacatul pisatul!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.