Asfaltare pe ninsoare (Video)

Asfaltare pe ninsoare (Video)

Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
3 comentarii

Muncitorii unei companii edilitare din Galați au plombat mai multe străzi din oraș în timp ce ningea și carosabilul era umed. Acţiunea a fost filmată de un gălățean și postată pe Facebook. În imaginile care circulă pe reţeaua de socializare apar mai mulți muncitori care descarcă sau aruncă asfalt încins dintr-un camion, în zona I.C. Frimu. Asfaltul este aruncat în gropile de pe stradă și, apoi, un utilaj nivelează stratul fierbinte, deși afară fulguiește, iar temperaturile se apropie de zero grade Celsius.

Reprezentanții societății care au plombat străzile din Galați spun că au avut lucrări la infrastructură în ultimele zile și au fost surprinși de vremea rea. În plus, lucrări în condiții asemănătoare au fost făcute și în trecut, iar gropile nu au mai apărut, spun șefii societății.

„Asfaltul se așterne până la o temperatură de cinci grade, ieri erau șapte grade, ieri am avut mai multe operațiuni. S-a asfaltat și astăzi pentru că noi facem comanda de asfalt de azi pe mâine, dacă nu îl folosim, îl pierdem. În plus, vremea se schimbă rapid de la o oră la alta. Încercăm să astupăm gropile mari. S-a mai întâmplat, avem un loc pe centură unde au fost discuții. A fost turnat asfalt în urmă cu cinci ani și s-a prins foarte bine, atunci au fost discuții pentru că erau condiții meteo asemănătoare. Ne asumăm aceste lucrări. Vremea va fi din ce mai rea și mai bine facem aceste plombări acum, ca să nu rămână gropi pe străzi”, a declarat, pentru MEDIAFAX, directorul companiei edilitare, Mirela Furtună.

Lucrările de vineri s-au desfășurat în mai multe cartiere ale orașului Galați.

Citit 2704 ori Ultima modificare Vineri, 16 Noiembrie 2018 18:57

Media

Asfaltare pe ninsoare

3 comentarii

 • postat de Remus Sâmbătă, 17 Noiembrie 2018 12:16 82.137.8.*** Link la comentariu
  1
  2

  Asfaltările pe Ninsoare este precum Creșterea Potenței prin Castrare

  Raportează
 • postat de atamanu Sâmbătă, 17 Noiembrie 2018 08:43 86.127.113.*** Link la comentariu
  0
  9

  ...Mai "copchila" Vasilicai , "ieri erau sapte grade" si ningea ? ...Un adevarat miracol !!! Si ca sa fiu sincer, am o adevarata PREDILECTIE ca strazile asfaltate in aceste conditii vor fi tot atat de functionale cat si actuala guvernare...Va salut respectuos, aidoma "distinsului" domn parlamentar Iordache...

  Raportează
 • postat de Maxim Vineri, 16 Noiembrie 2018 20:54 5.13.204.*** Link la comentariu
  1
  15

  si gazonul de pe Brailei s-a udat pe ninsoare

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.