Reţea în expansiune. Cel mai nou magazin Saltempo, în Mazepa

Reţea în expansiune. Cel mai nou magazin Saltempo, în Mazepa
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Producătorul gălăţean Saltempo a inaugurat, ieri, cel de-al 17-lea magazin al reţelei proprii din Galaţi şi Brăila. Magazinul, amplasat în cartierul Mazepa, la Trei Star, vine şi cu câteva noutăţi absolute.

12 decembrie, ora 14,00 fix. Uşile celui mai nou şi mai modern magazin din reţeaua Saltempo s-au deschis larg pentru a-i lăsa să intre pe primii clienţi, care nu s-au lăsat deloc rugaţi. Cu un design mult schimbat faţă de celelalte magazine-surori, cu fetele de la tejghea îmbrăcate în tonuri de roşu-negru şi cu nişte pălăriuţe cochete în aceeaşi combinaţie – tonuri integrate perfect pe fundalul peretelui negru-gri din spatele lor şi al celorlalţi pereţi îmbrăcaţi în mahon, magazinul Saltempo din Mazepa are toate promoţiile din reţea. Găseşti aici aceleaşi produse care sunt şi în celelalte magazine, brandurile „Costache”, „Delicii din tradiţii” (lansat de curând şi la Târgul internaţional de la Paris) şi „Saltempo”, precum şi o largă gamă de produse din carne de curcan, pui, porc şi vită.

Ca noutate absolută, chiar de la intrare te întâmpină vitrina cu produse calde, proaspete, fabricate pe loc, din care te îmbie sărmăluţele, cartofii ţărăneşti, cârnaţii şi jumările calde, numai bune pentru a fi servite pe loc ori luate acasă. O altă noutate o reprezintă zona dedicată vinurilor în trei nuanţe: alb, roze şi roşu. Puteţi cumpăra de aici o Băbească neagră, o Băbească roze sau o Fetească regală – două vinuri seci şi unul demisec – care se asortează foarte bine cu toate produsele Saltempo.

„Preţurile sunt rezonabile, sunt preţurile unei firme care produce. Nu dorim să mergem pe piaţa gălăţeană cu preţuri mari, pentru că noi, având fabrica în Galaţi, avem o politică protectivă faţă de consumatorul gălăţean şi îi oferim preţuri medii spre mici, la o calitate a produselor medie spre excelentă”, spune Sorin Miltiade Istrate, managerul Saltempo.

Programul celui mai nou magazin Saltempo este acelaşi ca în toată reţeaua: de luni până vineri, între orele 7,00 şi 21,00, sâmbăta, de la 7,00 la 15,00 şi duminica, de la 7,00 la 14,00.

(P)

 

Citit 5126 ori Ultima modificare Joi, 13 Decembrie 2018 13:01