Performanţă extraordinară la doar 14 ani. Ioana Bulgaru, campioana noastră la X Factor (FOTO şi VIDEO)
Foto: Antena 1

Performanţă extraordinară la doar 14 ani. Ioana Bulgaru, campioana noastră la X Factor (FOTO şi VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Chiar dacă nu a câştigat trofeul şi cei 100.000 de euro, gălăţeanca Ioana Bulgaru, în vârstă de doar 14 ani, este, pentru noi, campioana „X Factor” 2018. O recomandă nu doar vocea puternică, energia debordantă şi stilul ei unic, voturile publicului care a susţinut-o de la prima gală şi până în seara marii finale, mentorul ei, Ştefan Bănică, ci însăşi o mare campioană a lumii, Nadia Comăneci.

„Dragă Ioana, m-a impresionat performanţa ta la X Factor. Să ai mereu pasiune pentru ceea ce faci şi să rămâi autentică!”, a fost mesajul pe care Nadia Comăneci i l-a transmis gălăţencei Ioana Bulgaru, în seara marii finale X Factor transmisă de Antena 1.

„Ioana nu poate multe, Ioana poate aproape tot”

Elevă în clasa a IX-a la Liceul de Arte „Dimitrie Cuclin”, Ioana Bulgaru a spart gheaţa finalei „X Factor” cu un senzaţional duet cu mentorul ei, Ştefan Bănică, interpretând piesa „Coşar, coşar”. „Voi, în secret, aţi mai colaborat, cu ani în urmă, nu?!”, a întrebat Carla’s Dreams, cucerit de farmecul lor.

Pentru cel de-al doilea duet, Ioana Bulgaru l-a avut ca partener pe câştigătorul ”X Factor” 2017, Jeremy Ragsdale. Rezultatul? Un spectacol de zile mari care l-a făcut pe Carla’s să conchidă: „Ioana nu poate multe, stimat public, Ioana poate aproape tot!”.

Dovadă că, graţie voturilor publicului, Ioana a trecut cu brio de prima etapă eliminatorie a finalei, rămânând în competiţie pentru marele trofeu doar cu Bella Santiago.

„Dă senzaţie, dă show, dă music-hall”

Aşa scria pe tricoul pe care Ştefan Bănică l-a ridicat, ca pe un drapel, şi după ultimul moment artistic al gălăţencei. Pentru că scena-i nu era de-ajuns pentru energia, dezinvoltura şi joaca ei, Ioana a năvălit la masa juriului, s-a aşezat pe scaunul lui Bănică şi apoi, cu nonşalanţă, i-a vărsat cafeaua lui Horia Brenciu, privindu-l în ochi în timp ce cânta ”Girls just wanna have fun”.

”Tu permanent furi inimi, Ioana! Mii de inimi care te-au susţinut şi te-au adus până aici”, i-a spus Carla’s Dreams.

„Pitica mea, m-ai făcut praf! N-ai fost perfectă şi tocmai de-asta m-ai făcut praf! Ai făcut exact tot ceea ce trebuia să faci şi ceea ce ai putut tu, sută la sută, la ora asta, după atâtea ceasuri petrecute aici! Dacă ai fi fost perfectă, însemna că eşti un profesionist care ştie ce vrea. Nu, tu n-ai fost perfectă şi pentru asta te iubesc încă o dată!”, i-a spus Ştefan Bănică, în vreme ce sala scanda numele Ioanei. Erau prietenii ei de la „Voces” şi cea care, de opt ani îi este profesoară de canto, Monica Măciuceanu, despre care actorul Mihai Bendeac a ţinut să dezvăluie un fapt care l-a frapat: „Una dintre principalele şi din ce în ce mai rarele calităţi ale unui artist este de a fi foarte-foarte iubit, nu numai de public. Profesoara ta a fost săptămâna trecută alături de tine, la o zi distanţă după ce mama dânsei a încetat din viaţă. Ca să faci treaba asta pentru un copil, înseamnă că îl iubeşti enorm. Şi nu ştiu câţi ar fi făcut asta!”.

După runda finală de vot, Ioana Bulgaru a pierdut trofeul X Factor în favoarea Bellei Santiago, dar a câştigat inimile celor pentru care, de la înălţimea celor 14 ani, ea rămâne "Ioana-campioana".

Citit 11129 ori Ultima modificare Joi, 27 Decembrie 2018 00:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.