O gălăţeancă şi-a recuperat portofelul pierdut în piaţă

O gălăţeancă şi-a recuperat portofelul pierdut în piaţă
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

O întâmplare aparent dintre cele mai nefericite, dar cu o finalitate mult peste aşteptări, demonstrează că printre noi mai există şi oameni pentru care sacrificarea a puţin din timpul şi spaţiul personal nu este prea mult pentru a ajuta un semen la ananghie. Dovada despre care vorbim s-a petrecut cu câteva zile înainte de Anul Nou, în iureşul caracteristic mai ales acelei perioade, în Piaţa Centrală.

O gălăţeancă, A.R. (doamna ne-a rugat să nu îi dezvăluim public identitatea), a avut ghinionul să îşi piardă portofelul cu carduri şi bani undeva în zona străzii Traian, vizavi de Piaţa Centrală, chiar în apropierea unui chioşc. Portmoneul a fost găsit de un om care a vrut să facă un gest de bunăvoinţă.

"Acel bărbat i l-a dat chioşcăriţei, dar aceasta nu l-a primit, spunând că se teme, pentru că în trecut au mai fost cazuri şi au venit persoane care au invocat că aveau diverse sume de bani în portofele, pe care nu le-ar mai fi găsit. Văzând că vânzătoarea nu îl primeşte, omul acela l-a aruncat înapoi pe stradă. Portofelul meu a fost însă luat de un domn venit cu familia la piaţă, de la Tuluceşti, care s-a dus apoi la Secţia 1 Poliţie, unde l-a predat", ne relatează doamna A.R. După ce au făcut formalităţile necesare şi au identificat-o pe posesoarea portofelului, poliţiştii i-au înmânat acesteia portmoneul cu tot ce era în el.

"Nimic nu lipsea, noroc că nu avusesem actele pe care le scosesem cu câteva zile înainte. Mi-au spus cine era domnul care l-a dus la secţie, l-am contactat şi i-am mulţumit din suflet. Vreau încă o dată să îi mulţumesc, pe acestă cale. Mai rar un astfel de gest, venit din partea cuiva care şi-a sacrificat din timpul lui şi al familiei sale ca să facă un bine", a conchis gălăţeanca.

Citit 874 ori Ultima modificare Luni, 14 Ianuarie 2019 19:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.