Singurul amanet unde aurul tău îţi aduce câştiguri mari!

Singurul amanet unde aurul tău îţi aduce câştiguri mari!
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Astrele i-au zâmbit unui client de la Amanet Romero. Domnul Pojar Andrei a început anul 2019 cu un premiu neașteptat de la Amanet Romero, o mașină Dacia Logan în valoare de 7000 de euro. Vestea câștigării premiului l-a găsit pe fericitul câștigător la serviciu. “Inițial, am crezut că este doar o glumă, apoi am fost sunat de cei din familie și mi-au confirmat. Între timp, talonul meu apăruse deja pe Facebook și m-am convins.” Fericitul câștigător a semnat primul contract de amanet în urmă cu doi ani. Surpriza a venit la ultimul contract de amanet care i-a și adus talonul câștigător.

Cum poţi fi chiar TU următorul câştigător?

Pot participa la tombola Amanet Romero toți clienții care aleg Contractul Avantaj PLUS. La minim 10 lei comision plătit, fiecare client primește câte un talon cu care intră la tombolă. Din 3 în 3 luni, prin tragere la sorţi, se câştigă o maşină Dacia Logan. Totodată, optând pentru împrumutul Avantaj Plus, vă înscrieţi automat şi în cursa pentru premiile lunare în bani cash.

Atunci când este nevoie de un împrumut rapid, puteți aduce orice bijuterie de aur la amanet. Piesele sunt evaluate în funcție de carataj, nu contează gradul de uzură al pieselor aduse.

Următoarea extragere Avantaj Plus va avea loc în dată de 24 aprilie 2019 la Teatrul Dramatic. Mai multe detalii puteţi cere în oricare din punctele de lucru Romero, vizitând site-ul www.romero.ro sau accesând pagina de Facebook/AmanetRomero.

(P)

Citit 2168 ori Ultima modificare Luni, 18 Februarie 2019 08:25