Bancomatele dau rateuri

Bancomatele dau rateuri
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Chiar şi cea mai redutabilă reţea de ATM-uri poate da rateuri. Dovadă păţania unor gălăţeni care ne-au sesizat că, în ultimele două zile, s-au trezit cu cardurile blocate la câteva din bancomatele BCR, inclusiv la unele din sediul sucursalei judeţene.

„Într-adevăr, au fost probleme cu trei dintre bancomatele noastre. Ne cerem scuze faţă de clienţii noştri, dar chiar şi ATM-urile sunt nişte aparate la care din când în când mai trebuie schimbată câte o piesă, piesele sunt din import…”.

„Aceste cazuri au fost aduse la cunoştinţa personalului de service şi sunt în curs de soluţionare”, ne-a declarat Angelica Stratulat, director executiv de retail al Sucursalei Judeţene BCR Galaţi.

Managerul a precizat că BCR deţine la Galaţi cea mai mare reţea de bancomate, formată din 47 ATM-uri. Unele suprasolicitări pot apărea şi din cauză că bancomatele BCR, spre deosebire de alte reţele, sunt permanent alimentate,  chiar şi în perioada de weekend.

Astfel, numărul de utilizatori ai acestor bancomate este foarte mare, pentru că sunt şi clienţi ai altor bănci care preferă să utilizeze ATM-urile BCR, fie pentru că ele sunt mai la îndemână, fie pentru că au siguranţa că suma solicitată este disponibilă.

Citit 1897 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.