UCC-ul - furat ziua în amiaza mare

UCC-ul - furat ziua în amiaza mare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţia a fost sesizată miercuri, la ora 12,20, de către dispeceratul firmei de pază de pe platforma siderurgică în legătură cu faptul că gălăţenii Vasilică M., de 31 ani şi Iftimie C., de 38 ani, fără ocupaţie, au intrat prin efracţie în combinat prin zona Colbutori.

Cei doi au furat, din zona Uzinei Cocso Chimice numărul 1, 40 de kilograme de resturi de cabluri electrice, în valoare de 1.000 lei. Paguba a fost recuperată şi cei doi sunt cercetaţi pentru furt calificat.

Patru în Aglomerare

Poliţiştii Secţiei 4 au fost sesizaţi de paza Combinatului, miercuri, la ora 11,30, în legătură cu faptul că în zona Aglomerare 1 au fost prinşi gălăţenii Andone M., de 38 ani, din comuna Slobozia Conachi, Mihăiţă P., de 40 ani, Neculai P., de 42 ani şi Viorel P., de 36 ani.

Cei patru se aflau într-o autocisternă în care erau şi bunuri furate de pe platforma siderurgică - 16 ţevi de trei metri lungime şi mai multe deşeuri de cablu electric în valoare de 1.000 lei.

Paguba a fost recuperată integral, iar celor patru le-au fost făcute dosar penale, fiind cercetaţi pentru furt calificat.

Citit 1684 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.