Mărțișoare cu povești la CECCAR

Mărțișoare cu povești la CECCAR
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

De Mărţişor, Filiala CECCAR Galați a organizat la sediul său un eveniment de suflet, „Mărțișoare cu povești în primăvara femeii”, un proiect realizat şi pus în operă de conducerea filialei, prin Președintele filialei Elena Ecaterina Chivu şi Directorul Executiv, Valeriu Laurențiu Onose, împreună cu scriitoarea Angela Baciu.

 Evenimentul a fost deschis de mesajul organizatorilor pentru doamnele și domnișoarele membre CECCAR Filiala Galați, care au fost așteptate cu lalele, mărțișoare și surprize dulci.  Sediul filialei a fost decorat cu motive de mărţişor și a găzduit şi ineditul vernisaj al expoziției de fotografie „Evenimente la CECCAR – bucurie și dăruire”.

Programul artistic a fost deschis de trupa „Estrada Studio”, condusă de Andreea Ignat şi a continuat cu recitalul de poezie susţinut de tânărul Eduard Petrea din lirica proprie. A încântat audienţa şi cantautorul Săndel Spânu cu cântece dedicate femeii.

Surpriza serii a venit de la designerul Cristina Manole, care a propus celor prezenţi la eveniment colecția vestimentară „Fall in love”, colecţie ce a etalat haine din materiale premium într-o defilare de modă care a încântat publicul.

Pe tot parcursul serii, Angela Baciu a recitat din lirica dedicată femeii, a povestit legende despre Mărțișor și a adus în atenţia celor prezenţi obiceiuri românești de 1 Martie.

Un început de primăvară trăit cu emoție, sensibilitate, frumusețe şi dăruire în Familia CECCAR Filiala Galați.

Citit 1594 ori Ultima modificare Joi, 07 Martie 2019 16:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.