54 de gălăţeni fericiţi cu „Albo” şi „Viaţa liberă”

54 de gălăţeni fericiţi cu „Albo” şi „Viaţa liberă”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* “Crăciun fericit!” şi „Sărbători frumoase”, au spus în cor câştigătorii *

Ieri, la ora 12,00, câştigătorii concursului “Albo” de Crăciun şi-au primit premiile constând în bonuri valorice, valabile în magazinele Albo din Piaţa Centrală, dar şi în jamboane delicioase. Cu o tradiţie de şapte ani, concursul “Albo” a făcut fericiţi, în decembrie 2009, 54 de gălăţeni. Unii mai mult, alţii mai puţin pregătiţi cu mâncăruri speciale de Sărbători, dar toţi la fel de încântaţi de bonurile primite.

Concursul tradiţional de Crăciun organizat de „Albo” şi „Viaţa liberă” s-a dovedit încă o dată imbatabil în a ghici exact dorinţele gălăţenilor. Ale foarte multor gălăţeni!

Peste 50 de premii şi de premianţi au umplut holul „Vieţii libere”, iar gălăţenii erau care mai de care mai încântaţi de cadourile primite.

Kilograme şi tichete „Albo”

Foarte încântată, câştigătoarea premiului I a venit să îşi ridice premiul, fără să îi vină însă să creadă că ea a fost cea mai norocoasă cititoare de anul acesta de la „Viaţa liberă“.

Marea câştigătoare se numeşte Sofiţa Teodor, are 79 de ani, iar cântarul ne-a arătat că norocoasa are 60 de kilograme.

„Am mai câştigat la concursurile ˝Vieţii libere˝. Este pentru prima oară însă când mă număr printre norocoşii de la Albo. Eu completez taloanele, eu le aduc la redacţie”.

„Sunt abonată la ziar şi îl citesc din scoarţă în scoarţă. Când am citit lista câştigătorilor, nu mi-a venit a crede ochilor. Premiul, respectiv bunătăţile de la Albo, îl voi împărţi cu cei dragi din familie”, ne-a mărturisit câştigătoarea.

Doamna Sofiţa Teodor a plecat acasă cu un jambon Albo în valoare de 100 de lei şi cu bonuri valorice (500 de lei) în completare. 

Premii de 500 de lei

La fel de încântată de ocazia de a pleca din magazinele din reţea cu produse din carne şi carne marca „Albo” în valoare de 400 de lei a fost şi doamna Anica Tăbîrgic, una dintre câştigătoarele locului II.

„Sunt abonată la ziar şi joc la toate concursurile organizate. Depun mereu taloane, atât pe numele meu, cât şi pe numele nepoţilor. Am mai câştigat la bani grei şi la concursul de fidelitate, dar niciodată la Albo”.

„Sunt o persoană norocoasă. Am mai câştigat la un alt ziar o plasmă, aşa că nu mă pot plânge de noroc. Am jucat şi am să joc mereu la toate concursurile ziarului pentru că sunt serioase”, ne-a spus doamna Anica.

Câştigătoarea noastră ne-a promis că  va împărţi  premiul cu cele trei fete ale sale şi cu familiile lor.

Un alt ocupant al locului doi, domnul Gheorghe Mănescu, are 89 de ani şi a câştigat pentru prima oară în viaţa lui.

„Nu am avut niciodată noroc, deşi am jucat mereu. Când am citit în ziar, nu mi-a venit să cred. Vă doresc multă sănătate şi multe mulţumiri persoanei care m-a extras şi organizatorilor. Sunt produse foarte bune la Albo şi de aceea le voi împărţi cu toată familia”, ne-a spus încântat domnul Mănescu.

Pe lângă bonurile valorice în valoare de 400 de lei, Gheorghe Mănescu a plecat acasă şi cu o bunătate de jambon marca Albo. 

De 50 de ori carne

Am dat ieri şi alte premii, în valoare de câte 50 de lei fiecare, gălăţenilor, dintre cei 50 de fericiţi norocoşi extraşi din urnă care s-au prezentat la sediul redacţiei.

Şi după ce premiile au fost adjudecate, şi bonurile „Albo” au intrat în posesia câştigătorilor, şi după ce ne-am urat – câştigători şi organizatori – „Sărbători fericite”, concursul „Albo”-“Viaţa liberă” 2009 a bifat încă o zi incredibilă.

În care 54 de gălăţeni au plecat zâmbind către case, cu imaginea mesei de Crăciun formându-se îmbietor în minte. Mulţumim firmei „Albo”, care ne este alături în fiecare an, de sărbătorile cele mai importante ale românilor: Paşte şi Crăciun.

Vă dorim să aveţi linişte şi armonie în case şi ne dorim să vă avem aproape pe fiecare dintre dumneavoastră, cititorii noştrii fideli! La mulţi şi fericiţi ani!

Explicaţie foto: Sofita Teodor (dreapta), Mănescu Gheorghe (mijloc), Anica Tăbârgic (stânga)

Citit 2129 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.