Stâlp ”culcat” de un şofer care a aţipit la volan
Foto: Foto: GSDG

Stâlp ”culcat” de un şofer care a aţipit la volan
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Un accident rutier provocat de oboseala accentuată a unui conducător auto a avut loc în noaptea de marţi spre miercuri, pe strada Stadionului. Bărbatul, în vâstă de 48 de ani, aflat la volanul unui SUV cu care se îndrepta dinspre strada Oţelarilor către strada Brăilei, odată ajuns în dreptul Sălii Sporturilor, a pierdut controlul volanului după ce a aţipit preţ de câteva secunde şi a intrat cu toată viteza într-un stâlp de beton al Transurb.

În urma impactului, nu doar vehiculul a fost grav avariat. Şi pilonul de beton care susţinea inclusiv cablurile de la infrastructura liniei de tramvai a fost pus la pământ. Conducătorul auto a suferit şi el câteva leziuni, dar nu a necesitat internarea în spital.

Poliţiştii au stabilit că şoferul nu consumase alcool, dar pentru că a fost uşor rănit, i-au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Stâlpul rupt a fost înlocuit în câteva ore de angajaţii de la echipa de intervenţie a Transurb, astfel că miercuri dimineaţă, 8 mai 2019, circulaţia tramvaielor se putea desfăşura fără probleme.

Citit 4308 ori Ultima modificare Miercuri, 08 Mai 2019 11:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.