Stâlp ”culcat” de un şofer care a aţipit la volan

Stâlp ”culcat” de un şofer care a aţipit la volan

Foto: GSDG
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)
1 comentariu

Un accident rutier provocat de oboseala accentuată a unui conducător auto a avut loc în noaptea de marţi spre miercuri, pe strada Stadionului. Bărbatul, în vâstă de 48 de ani, aflat la volanul unui SUV cu care se îndrepta dinspre strada Oţelarilor către strada Brăilei, odată ajuns în dreptul Sălii Sporturilor, a pierdut controlul volanului după ce a aţipit preţ de câteva secunde şi a intrat cu toată viteza într-un stâlp de beton al Transurb.

În urma impactului, nu doar vehiculul a fost grav avariat. Şi pilonul de beton care susţinea inclusiv cablurile de la infrastructura liniei de tramvai a fost pus la pământ. Conducătorul auto a suferit şi el câteva leziuni, dar nu a necesitat internarea în spital.

Poliţiştii au stabilit că şoferul nu consumase alcool, dar pentru că a fost uşor rănit, i-au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Stâlpul rupt a fost înlocuit în câteva ore de angajaţii de la echipa de intervenţie a Transurb, astfel că miercuri dimineaţă, 8 mai 2019, circulaţia tramvaielor se putea desfăşura fără probleme.

Citit 3325 ori Ultima modificare Miercuri, 08 Mai 2019 11:40

1 comentariu

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro