UPDATE | Încă 70.000 de euro pentru ”Forza ZU”
Foto: Internet

UPDATE | Încă 70.000 de euro pentru ”Forza ZU”
Aşa a arătat scena concertului de la Sibiu
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

UPDATE, 15 mai 2019. Consiliul Judeţean Galaţi continuă seria contractelor atribuite direct pentru organizarea evenimentului "Forza ZU". Conform datelor din Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, luni a fost încheiat, prin cumpărare directă, un contract în valoare de 330.000 de lei (69.317 de euro) cu SC Touch Music SRL din Braşov pentru prestarea unor servicii de organizare eveniment de tip festival, care includ: asigurarea unui manager de producţie şi a unei echipe pentru montat, demontat diverse obiecte din logistica necesară desfăşurării unui festival, generatoare de curent electric, personal tehnic, pază, servicii de ambulanţă, spectacol pirotehnic şi altele.


Contract de aproape 90.000 de euro pentru Forza ZU. Nu mai puţin de 420.168 de lei fără TVA, adică aproape 90.000 de euro, este valoarea estimată a contractului pentru "furnizare de scenotehnică, sonorizare şi lumini pentru evenimentul cultural-artistic Forza ZU, ediţia a 9-a".

Ofertele, potrivit datelor din Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, sunt aşteptate până pe 15 mai, iar criteriul de atribuire este "preţul cel mai scăzut". Primăria explică de ce contractează aceste echipamente: s-a angajat, printr-o hotărâre de Consiliu Local, să asigure logistica şi scenotehnica pentru derularea în bune condiţii a evenimentului din data de 25 mai, de pe stadionul "Dunărea".

Reamintim că, înainte ca organizarea evenimentului să fie făcută publică, Primăria Galaţi a demarat în forţă lucrări de reparaţii în valoare 439.952 de lei fără TVA, la stadion [CITEȘTE AICI].

De asemenea, Consiliul Judeţean Galaţi a încheiat, la rândul său, contracte pentru cazarea artiştilor şi a staff-ului Forza ZU.

14 mai 2019

Citit 9172 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Mai 2019 17:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.