Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Primăria municipiului Galați informează că, în scopul asigurării cadrului necesar desfășurării în condiții optime a procesului electoral din data de 26 mai 2019, Serviciul Public Comunitar Local de Evidența Persoanelor Galați va desfășura activități de lucru cu publicul în acest weekend.

Astfel, sâmbătă, 25 mai, instituţia va fi deschisă cetăţenilor în intervalul orar 8,00 - 16,00.

Duminică, pe 26 mai, activităţile de lucru cu publicul se vor desfăşura în intervalul orar 7,00 - 21,00.

Conform Primăriei, vor fi soluționate cu celeritate cărțile de identitate care au ca motiv expirarea, pierderea, furtul sau deteriorarea acestora.

Taxele pentru eliberarea cărții de identitate și a cărții de identitate provizorii vor putea fi achitate la casieria din strada Domnească nr. 102 și pe site-ul www.ghiseul.ro.

Citit 642 ori Ultima modificare Marți, 21 Mai 2019 14:15

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro