Preşedintele României, Klaus Iohannis: ”Dragi români, sunteţi fantastici, vă felicit!”

Preşedintele României, Klaus Iohannis: ”Dragi români, sunteţi fantastici, vă felicit!”
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Aceasta este exclamaţia cu care președintele României, Klaus Iohannis, a salutat participarea românilor la referendumul pentru Justiţie pe care l-a convocat, dar şi la alegerile europarlamentare: „Dragi români, vă mulţumesc! Aţi participat azi în număr mare al alegerile europarlaemntare şi la referendum. Participarea este senzaţională. Aţi dat un vot clar, ferm, care nu poate fi ignorat de niciun politician în România. Referendumul a trecut cu brio! Aşadar, dragi români, aţi votat clar şi ferm pentru o politică corectă, pentru o justiţie dreaptă, independentă, pentru o bună guvernare, pentru români şi pentru România”.

Şeful statului le-a mulţumit românilor din diaspora care au avut răbdare şi au aşteptat ore în şir la cozi ca să ajungă să îşi exprime votul pentru România europeană. Însă unii dintre ei nu au mai apucat din partea proastei organizări a votului din străinătate: „Nu pot să nu observ că PSD a doua oară deja și-a bătut joc de români, mai ales de românii din Diaspora”.

Preşedintele a criticat dur guvernarea PSD şi i-a cerut să plece: „Nimic nu au făcut, nimic nu au primit. Este o cădere imensă pe care a înregistrat-o PSD de la alegerile din decembrie 2016 până azi. Asta arata cum văd românii această guvernare PSD-istă eşuată.

Este clar că acest accident al democraţiei româneşti care guvernarea PSD trebuie să dispară în urma acestui rezultat. Guvernul PSD trebuie să plece. Este un rezultat care nu poate să fie interpretat în niciun alt fel”, a mai spus preşedintele României.

AFLĂ care sunt rezultatete EXIT-POLL la alegerile europarlamentare, fără votul din Diaspora

Citit 2760 ori Ultima modificare Duminică, 26 Mai 2019 22:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.