O zi de gheţărie la Şcoala 31

O zi de gheţărie la Şcoala 31
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Conducerea şcolii a decis să scurteze orele de după-amiază, pentru ca elevii să stea mai puţin în frig * Problema a survenit în urma unei avarii la un bloc vecin, centrala termică fiind la comun *

Ieri a fost o zi friguroasă pentru elevii de la Şcoala Numărul 31 „Gheorghe Munteanu”. Cum au centrală comună cu blocurile din cartier, o avarie survenită în cursul zilei i-a făcut  pe elevi să tremure cu mâinile pe stilouri.

„Am fost şi am văzut despre ce este vorba. La blocul N 14 e o avarie. Cei de la centrală mi-au promis că va fi rezolvată în cursul zilei de marţi. După-amiază am redus programul elevilor, de la 50 de minute la 30 de minute, iar pauzele la 5 minute”.

„Oricum merg acasă şi vor tremura şi acolo, pentru că nu este căldură în tot cartierul”, ne-a declarat directoarea Margareta Dimofte.

De la oamenii şcolii am aflat că nici pe perioada vacanţei nu a fost căldură în şcoală. Dacă atunci nu a fost perturbat procesul instructiv-educativ, e de aşteptat ca acum situaţia să fie remediată cât mai repede, pentru ca elevii să nu mai tremure, nici acasă, nici la şcoală şi să-şi poată vedea de învăţat.

Citit 1037 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.