Vremea severă face ravagii în județ. Un bărbat a decedat după ce a fost lovit de trăsnet

Vremea severă face ravagii în județ. Un bărbat a decedat după ce a fost lovit de trăsnet
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Vremea severă continuă să creeze probleme în județul Galați. Marți seară, mai multe localități din județul nsotru au fost sub avertizare de Cod Roșu de ploi. Cele mai mari probleme au fost în localitatea Schela, acolo unde drumruile s-au umplut de apă, iar canalizările au refulat chiar și în interiorul caselor. Conform purtătorului de cuvânt al ISU Galați, lt. col. Eugen Chiriță, fenomenul de refulare a canalizărilor a afectat trei imobile. ”Trei case au avut probleme din cauza că le-au refulat canalizările și apa a intrat în imobile. De asemenea, au fost inundate două anexe gospodărești, iar doi stîlpi au fost afectați, cel mai probabil, din cauza unui scurt-circuit. Nu sunt abonați fără curent electric”, ne-a explicat lt. col. Eugen Chiriță. 

Din păcate, vremea extremă a făcut și o victimă. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 60 de ani, dinȚigănești, care a decedat după ce a fost lovit de trăznet. Bărbatul se afla cu oile pe câmp și a fost prins de vremea rea. Echipajul medical de la ambulanță sosit de urgență la fața locului nu a mai putut face nimic pentru a-l salva. ”Am fost solicitați pentru un bărbat care prezenta semne specifice loviturii de trăznet. Echipajul nostru nu a mai putut face nimic pentru a-l salva, fiind declarat decesul”, ne-a declarat dr. Mihai Polinschi, directorul Serviciului Județean de Ambulanță Galați. 

Trupul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzei decesului. În cauză va fi deschisă o anchetă pentru ase stabili împrejurările în care și-a pierdut viața bărbatul. 

Meteorologii nu au vești bune, fiind emise alte avertizări de vreme severă, județul nsotru ffind vizat în continuare de ploi torențiale și vânt puternic.

Citit 6179 ori Ultima modificare Marți, 25 Iunie 2019 21:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.