Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

Verificările făcute de autorităţi pe linia combaterii răspândirii pestei porcine în judeţ au efecte nebănuite asupra activităţii unor agenţi economici de profil, prinşi "cu mâţa în sac" la capitolul igienă şi contabilitate. Cele mai recente controale făcute de poliţişti şi inspectorii DSVSA Galaţi au scos la iveală nereguli grave la o carmangerie din Lieşti, de la condiţiile de depozitare şi comercializare a cărnii şi produselor din carne, până la respectarea legislaţiei fiscale. Peste 40.000 de lei este amenda care a ajuns în buzunarele reprezentanţilor societăţii. 
"Poliţiştii au aplicat cinci sancţiuni contravenţionale, una, în valoare de 10.000 lei, pentru neemiterea bonului fiscal pentru bunuri livrate şi servicii prestate, şi patru, în valoare de 30.400 lei, pentru încălcarea normelor sanitar-veterinare cu privire la comercializarea alimentelor, pentru încălcarea normelor privind igiena spaţiului de producţie şi pentru carne neexpertizată", explică cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi. 
Pe lângă sancţiunile financiare, organele de control au dispus şi confiscarea a jumătate de tonă de carne şi produse din carne, precum şi a sumei de 400 de lei, bani proveniţi din încasări.

Citit 1080 ori Ultima modificare Marți, 13 August 2019 20:06

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro